Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai női egó booster (az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai női egó booster (az egész online tér az ő egójuk tuningolásáról szól) korszakban van egyáltalán olyan nő aki saját magát csúnyának látja?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Konyorgom szerezzetek már magatoknak agyat.

Todom hogy k urvára leszarjatok a valóságot, mert ezerszer érdekesebb a kitalált fantáziavilagotokban élni, és minden túlzás nélkül előbb halnátok meg mint hogy empátiát érezzetek a nők irant, de a nők vannak többségben ha

-evési rendellenességekrol (anorexia, bulimia)

-ártalmas diétakulturarol, és kaloriamegvonasrol

-túlárazott sminkfelszerelesek vásárlásról

-kozmetikai mutetekrol

-testkepzavarrol

beszélünk.

Nem találkoztam olyan nővel életemben, akinek ne lett volna baja a külsejével.

Szóval úgy tűnik, hogy nem segít az önértékelésen, hogy a nők random, testileg, szellemileg, érzelmileg igénytelen férfiaktól ajánlatokat kapnak dugasra.. Lehet hogy nektek elég lenne az üdvösséghez ha ingyen osztanak nektek a b aszást, de ezzel nincs mindenki így.

2019. szept. 13. 12:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"nincs most munkám"... Mikor volt?

Na de ON: már eleve hibás azt feltételezni, hogy minden nő, Palvin Barbitól kezdve a 120 kilós nagymamáig interneten kelleti magát és növeli az egóját. Nálunk kb általános suliban volt utoljára divat csinos lányként naponta feltölteni magadtól egy képet és a dicsérő kommentekre úgy válaszolni, hogy "ugyan már, csúnya vagyok :(", csak hogy eggyel több bókot provokálj ki az illetőből. Társkeresőt azok az ismerőseim használtak/nak, akik valóban társat keresnek és a nagy részük vagy megunja a sok kretént egy idő után, és törli magát vagy talál magának párt és szintén törli magát. Én átlagos nőként a fentiek egyikében sem vettem részt soha és a mindennapi internethasználatom során nem tűnt fel, hogy bárki igyekezne tuningolni az egómat. Pont, hogy inkább az életkedvem veszi el, ha itt gyakorin rám száll egy-egy gyökér és minősíthetetlen stílusban aláznak és vonnak le messzemenő következtetéseket rólam pár szó alapján.

2019. szept. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!