Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek volt már ilyen? Lent.
Eleve nem jövök össze olyan sráccal aki egy: nem is tetszik kettő:és esetleg egy kicsit se lettem volna belé szerelmes.
Ki tudja lehet féltékennyé akar tenni. És szerintem ha nem szeretne meg akkor nem szexelne veled csak szánalomból.
Igen. A párom nem az esetem, de összejöttem vele. Azóta eltelt 3év ,beleszerettem idővel és még mindig együtt vagyunk. :D
20/l
Ennyire gáz a csaj, hogy úgy gondolod, a jó pasiknak nem kellene? Vagy ő gondolja így?
Vagy talán gazdag vagy? Mert más nem jut eszembe, amiért egy nő együtt lenne egy pasival, csak úgy, szánalomból vagy kényszerből stb.
Az nem gáz, ha a jó pasikat nézi, én is megnézem, de ha egy csaj nem akar szexelni, na, az gáz. Azért van, mert nem kíván.
Igazából mi értelme van ennek a kapcsolatnak? Ha még szex sincs. Mert ha nem szerelmes, az még nem baj,a szerelem elmúlik. De attól még lehet tök jól érezni magatokat egymással, és ezt nem csak a szexre értem. Talán meg is kérdezhetnéd tőle, miért van veled, mert te úgy érzed, nem szeret, és miért nem akar veled szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!