Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kérem vissza azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kérem vissza azt a pénzt amit az exemnek adtam?

Figyelt kérdés
Mialatt megcsalt, átvert kihasználta hogy szeretem?
2019. szept. 9. 13:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Több évig éltünk együtt, időt kért, 2 hónap múlva meg kölcsön, mivel bíztam benne és szerettem adtam neki. 1,5 millió ft körül kb 6 hónap alatt.
2019. szept. 9. 14:13
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Tanulópénz, szó szerint. ^^
2019. szept. 9. 14:14
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem fogod visszakapni. Bárki mondhatja, hogy te kölcsönadtál, de az nem hiteles bizonyíték.

Nincs írásos nyoma, ergo olyan mintha oda se adtad volna.

2019. szept. 9. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha vannak tanúid, akkor első körben keress fel egy ügyvédet! Hátha tud valami okosat mondani.

Ha nem tud, akkor tényleg tanulópénz.

2019. szept. 9. 14:16
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hú, na 1,5 millió forint tényleg nem mindegy. Ő visszakozott, hogy idaadja, vagy csak még választ nem kaptál?
2019. szept. 9. 14:17
 16/23 anonim ***** válasza:
24%
Ha van hivatalos papír,akkor igen,ha nincs akkor...így jártál.
2019. szept. 9. 14:26
 17/23 A kérdező kommentje:
Vissza se akarja adni, szerinte az neki jár.
2019. szept. 9. 14:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én és néhány barátom azt mondjuk, hogy nekem is lógsz kettő millióval.

Szerinted kötelezni fog a bíróság, hogy megadd a "tartozásod"? Tanúk is vannak, akik váltig állítják hogy tartozol nekem.

Tényleg adtam neked 2 milliót, amit visszaigénylek? A fenéket.

Kábé ugyanez a helyzet az exeddel. Papír nélkül nem lehet bizonyítani.

Azért egy ügyvéddel tárgyalj, hátha mégis van valami megoldás, de én nem reménykednék túlzottan a helyedben.

2019. szept. 9. 14:29
 19/23 A kérdező kommentje:
Eléggé bizonyítható mert a szüleim előtt adtam oda neki a pénzt egyszer pedig a közös ismerösünk előtt, talán ha vissza keresek még facebookon vagy viberen is van nyoma remélem.
2019. szept. 9. 14:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó nevetni fogtok de voltam hasonló helyzetben. Anyukával jartam,kb gyereket anyagilag én neveltem. Buta voltam gyerek nevelhető ki volt tanítva tőlem kell kérni ezt azt....Igazából a gyerekkel kéretett kölcsön. Szakítás után persze még barátilag se láthattam a,gyereket el se búcsúzhattam tőle.
2019. szept. 9. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!