Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagyobb %-a miért ilyen őrülten beteg?
Azon gondolkodtam már nem egyszer ,hogy a férfiak miért képesek ennyire elmbetegek lenni,hogy megölik akár a saját gyerkeüket,feleségüket,családjukat,ha féltékenyek vagy bizonytalanok vagy csak úgy,mert megőrülnek? Nőkről ilyen hírt úgy kellene vadászni,még életmben nem hallottam ilyet mondjuk,hogy a nő "szerlem féltés" miatt megölte párját,gyerekét stb...
De ne mnejünk ilyen durván mélyre, már egyes férfiak egy randi után birtokolnák a nőt...vagy egyszerűen nem bírják feldolgozni,hogy a nőnek nem rá van szüksége ,már megy a fenyegetőzés,hogy akkor ez lesz meg az lesz... De még randira sem kell elmenni,elég szimplán hozzászólni egy férfihoz, pár kedvesebb mondat és már megőrül,ölne,verne a nőért és belebodlondul,ha annak nem kell az illető. De elég egy levélváltás és már bekattan a pasi,többet képzel... Itt gyakorin is olyan buta férfiak vannak,olyan frusztált nem normális kérdésekkel,véleményekkel,hogy el sem tudom hinni. Az utcán,neten,családokban mi ez a rengeteg torz lelkivilágú férfi???? Érdekes a nőknél ilyet nem lehet tapsztaltni,vagy ha létezik is nagyon kis %-ban...Mi lehet ennek az oka,hogy a férfiak ennyire képesek elalacsonyodni?? Neki ennyire nem számít semmi? Miért iylen sivár lelkivilágúak? Számomra ez felfoghataltan és érthetetlen!
Bár lehetne cincálni a kérdést, hogy milyen arányokról van szó és hogy nem fizikai erőszakkal kapcoslatban hogyan állnának a nemek, de a konkrétumra váalszolva:
1; Mivel a férfiak tipikusan erősebbek sanszos, hogy erővel ők fognak visszaélni. (Plusz ha épp a nő alkalmaz erő fölényt, akkor az kb a férfi szégyene)
2; Általában igaz, hogy a férfiaknál több esetben történik átlagtól való eltérés. Több a zseni és több az őrült is...
A fentiek persze sose mentségek gyilkosságra és hasonlókra, csak némi magyarázatot, avagy hátteret mutat.
31F
Nem, nem próbáltam meg ismerkedni, mert út-útfélen ki nevetett kb mindenki. Még mai napig is van ilyen, felnőtt fejemmel, hogy ki nevetnek. Mert aki nem illik az emberek közé, bizonyos alakok szerint, azt kivetik.
Nem néztem ki jól, kinevettek, nem voltam beszédes, visszahúzódó voltam, nem az érdekelt, ami őket érdekelte, kinevettek. Az aztán a jó dolog, hogy olyanok bántanak valakit, aki aztán semmi rosszat nem vétett ellenük.
"Mert különbözőek vagyunk. A férfiak intellektuálisabban magasabban vannak mint a nők. Közülük kerül ki a legtöbb zseni és a legtöbb őrült is emiatt. A nőknél nincs akkora szórás, ők inkább átlagosabbak, kevés a kiugró eset. Ezért."
Tessék.
Van aki még mindig itt tart. Az ember azt gondolná ezen már túlhaladtunk.
A legtöbben olvassák ezeket a kérdéseket, kijelentéseket történeteket az emberek a számítógép előtt ücsörögve és azon gondolkodnak....
b**asszki, hogy lehet ennyi idióta nő és férfi, és ha mindenki ilyen , én miért nem vagyok ilyen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!