Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges hogy ezert nem akarok gyereket?
Azert nem akarok a páromtól gyereket, mert neki mar van mástól.
En vagyok a nő
Elég fura indok, kicsit egyes férfiak "nem akarok vele lefeküdni, mert már nem szűz és más is járt benne" elmebajához hasonlítanám.
Ezer meg egy indokot tudnék miért nem akarnék gyereket, ha nő lennék, első az, hogy nem tudom hogyan tudják kibírni azt a gondolatot, hogy van a testükön belül egy másik élőlény. Ez a gondolat szörnyű, olyan mint mikor az üres mezőn éjjel felfogod, hogy mennyire védtelen vagy és mennyire jelentéktelen...
Rossz kapcsolata volt a gyerek anyjával, a gyerek miatt voltak együtt elvileg.
Aztan jottem en es miattam ott hagyta őket.
Latogatja a gyereket, de egyre kevesebbszer.
Eddig heti 5-6x, es ez csökken lefelé.
Heti 3 max 4 napra.
Ha meg messzebb költözünk, ami tervben van akkor heti egy vagy csak 2 heti egy alkalom lenne szerintem.
Hát így érthető.
Tudatalatt is benned van, hogy ezt a gyerekét is hanyagolja....ha lenne közös és tiplizne netalántalán akkor te is csak ennyit várhatsz tőle.
Elvált férfi = gonosz ember
Elvált nő = a társadalom áldozata, mártír?
Lassan ez lesz az általános vélekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!