Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikusnak van bármi fogalma erről? Vagy leszbikussal nem érdemes beszélni?
Figyelt kérdés
Egy leszbikus nő tud párkapcsolati tanácsot adni hetero pasinak/nőnek? Például ha a leszbikus nő barátja (barátilag) a hetero pasinak vagy a nőnek és elmondanak nekik valamit a párkapcsolattal kapcsolatban. Vagyis az a fél, akinek a barátja. Ha mondjuk már nagyon tanácstalanok, összevesznek, jól jönne külső vélemény.
Most azt tegyük félre, hogy hetero barátok is vannak-e akiket meg lehet kérdezni. Az érdekel, hogy egy leszbikus mennyire látja máshogy a kapcsolatokat.
2019. szept. 1. 22:02
1/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem tervezek ilyesmit de már korábban volt erre példa és érdekel ki mit mond erről.
2019. szept. 1. 22:07
2/5 anonim válasza:
Attól hogy leszbikus neki is van kapcsolata. Szerintem semmit nem jelent az hogy leszbikus biszex vagy hetero, Vagy akármi más. Hiszen csak az különbözik közöttük hogy más irányba vonzódnak.
3/5 anonim válasza:
Lehetnek egy kapcsolatban olyan problémák, amik csak különböző neműek között léphetnek fel, így nyilván abban nem adhat tanácsot. De attól függ, konkrétan miről van szó.
4/5 A kérdező kommentje:
Az én esetemben konkrétan az összeköltözésről, illetve egyáltalán a külön költözésről (párom félig egyedül lakik de sokban függ a szüleitől) témáról volt szó.
Ehhez egy leszbikus mennyire "ért"? A leszbikusoknál ez mennyire téma ha komoly a kapcsolat?
2019. szept. 1. 22:51
5/5 anonim válasza:
Szerintem ezt egy leszbikus is meg tudja érteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!