Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek így valakivel?
A kérdés csak elméleti és mivel az oldal anonim, csak őszinte válaszokra vagyok kíváncsi!
Szóval tegyük fel, hogy van egy kapcsolatban lévő férfi, aki iszonyatosan bejön nektek évek óta (nem szerelem, de hihetetlenül erős testi vonzalom) és azt érzitek mindenképp kell nektek egyszer. Ő ebben benne is lenne, hogy egy szex és ennyi. Belemennétek vele, vagy sem?
Erős lenne a kísértés de magam miatt nem tennem meg.
Egyrészt olcsónak érezném magam hogy így ebbe belementem. Hogy csak ennyire lennék jó neki.
Másrészt félnék attól hogy beleszeretek (amit nem irányíthatunk teljesen) és tuti én kínlódnék sokáig ezt meg nem szeretném úgyhogy nem.
Nyilván az is számíts hogy kapcsolata van, remélem hogy nem lennék képes ekkora önzőségre.
Hiszek abban hogy az ember visszakapja az ilyeneket az élettől.
Minden további nélkül igen!
Nehogy már én tartóztassam meg magam, mert neki kapcsolata van! Pláne, ha nekem nincs senkim.
10, 14: Igen, nekem is ezek jutottak eszembe, amiket írtatok. Úgy gondolom, a barátnője miatt nem helyes, lelkiismeretfurdalásom lenne. Azért sem kellene többre az ilyen férfi, mert emiatt, mint embert nem tartom sokra, így nem tudnék beleszeretni.
Ugyanakkor ott van 17-es válasza is, engem érdekeljen, hogy van valakije, ha őt nem érdekli?
Nálunk is csak egy szexnek indult. Aztán kiszakadt a gumi. Bevettem az esemény utánit. 9 hetes terhes voltam, mikor kiderült, hogy nem hatott. A srác persze xart az egészre, biztos nem az övé, ki tudja, kikkel feküdtem le még. (Csak vele, 1,5 éve nem volt senkim.)
Anyagilag se segített, természetesen.
Ha nincs a legjobb barátnőm, az abortuszt se tudtam volna kifizetni, diákként.
Ha a srácon múlik, most lenne egy nem kívánt gyerekem.
Ezt csak azért írtam le, hogy a csak szexnek is lehet következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!