Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem nevetséges, amikor 28-30 éves nők pattognak, hogy egy 35 (! ) vagy 40 éves pasi túl öreg hozzájuk?
Mi a háttere ennek? Leragadtak valahol 20 éves koruknál, és nem vették észre, hogy elrepültek az évek? Egy jó kiállású, 30 éves fószer minek jönne össze egy 28 évessel, amikor kaphat 20-22 éves nőt is?
Most az egyik kérdésnél kibukott már megint ez a téma, és van aki azzal röhögteti magát, hogy 25 éves párja van, és priviben írogatja, hogy milyen komoly kapcsolat, és engem küld el a fenébe, ha megmondom, hogy ébresztő, nem fog sokáig tartani. xD
""Nagyon sok ilyet látok nap mint nap, hogy a nő sokkal fiatalabb, a férfin már látszik hogy 40-en felüli, de mégis kézenfogva járkálnak." -"
A legtöbben 1-3 évvel idősebb párt választanak. Hiába hisztizik itt a sok középkorú pasi. Röhejessek, hogy öregnek tartják a náluk 5-10 évvel fiatalabb nőt. AKkor szerintetek minek lát benneteket 20-on éves? ELárulom. Tatának.
> A legtöbben 1-3 évvel idősebb párt választanak. Hiába hisztizik itt a sok középkorú pasi.
Huszonéves férfi vagyok. És ha valaki hisztizik, azok az itteni nők.
Szerintem feleslegesen foglalkozol ennyit másokkal.
ÉS azért teljesen más ha a nő 28 a férfi 35, vagy a férfi már 40-
"Huszonéves férfi vagyok. És ha valaki hisztizik, azok az itteni nők." A hisztit ti vágjátok le, nap mint nap ugyanazokon a témákon siránkozva, lábfétissel stb. megtoldva...
A kérdező is riheghet-röhöghet, soha nem fog jutni neki jóval fiatalabb nő.
Én meg köszönöm elvagyok a három hónappal fiatalabb élettársammal. Soha nem vonzottak a 10 évvel idősebb férfiak.
Nem tudom mirōl beszélsz. Kiragadtál 1-2 példát, ahol összehasonlítasz egy jó kiállású 30 éves férfit és egy kiöregedett 28-30-ast. Nem tudom kit láttál pattognj. Így általánosítás formában nem sok értelme van, hasonlóképpen ismerek 30 fölötti nōket, akik jól néznek ki és 30 alatti férfiakat is, akik a koruk ellenére úgy festenek, mintha már a 40-et közelítenék.
Annyiban egyetértek, hogy a kor nem határozza meg a kapcsolatot. Tulajdonképpen ha valaki téged túl öregnek lát, az nem föltétlenül a korod miatt van, hanem mondjuk öregnek nézel ki a korodhoz képest és ez rosszabb.
Régen társkeresőztem, és mindig viccesnek tartottam a partnerre vonatkozó életkori megjelöléseket.
Pl rengeteg nőnél 35 év a végső korhatár.
Az a vicces, hogy ezt jelöli a 20 éves csaj is, meg a 32 éves nő is 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!