Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek valakivel csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel csak azért, hogy valakit elfelejtsetek?

Figyelt kérdés

És fordítva, összejönnétek valakivel, aki csak azért akar veletek lenni,hogy elfelejtsen valaki mást?

Kérlek, kort és nemet is írjatok :)

2019. aug. 29. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Csakis szexkapcsolat céljából. Senkit sem ámítok szerelemmel, mert az már gerinctelenség.

30

2019. aug. 29. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem, de alkalmira simán.
2019. aug. 29. 19:29
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Igen.

Nem.

2019. aug. 29. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő felejtős.
2019. aug. 29. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
Én igen, szerelmes voltam egy sracba, banatomban osszejottem egy ferfival, aki irant kesobb olyan ereztem mint ezelott sohasem. Mára már a ferjem😁
2019. aug. 30. 08:50
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Hát velem a férjem úgy jött össze. Csak 1 év után derült ki 100%-ban, hogy hát afféle búfelejtő voltam. Az gyanús volt, hogy túl sokszor emlegette, hogy hát a volt nőjével is amikor ida meg oda mentek... Mondtam hogy be lehet fejezni az emlegetést! De soká derült ki, hogy tényleg... de akkor úgymond már mindegy volt. Nagyon nagy arconcsapás volt. Megsemmisült az első évem, az a boldog emlék amik voltak NEKEM, elveszett. Kitörlődött. Hazugság volt. Hát benéztem.

Nem kellett volna velem kezdenie ha ennyire odavolt azé a hülye qvaé.

2019. aug. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!