Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassú, nyugodt természetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassú, nyugodt természetű fiatal vagyok, ez nem jön be a csajoknak?

Figyelt kérdés

2019. aug. 29. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem pont az ilyen pasik jönnek be.
2019. aug. 29. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ, hogy ez mit jelent. Ami nekem erről először beugrik az abszolút nem pozitív dolog. Ez a tipikus várja a csodát jellegű életmód. Nem nagyon küzd semmiért, nem nagyon akar haladni, kicsit teszetosza és minden irreálisan sok időbe telik neki, élhetetlenül konfliktuskerülő, nem nagyon tud kiállni magáért stb.

De ez csak az ami nekem beugrik erről, szóval légyszi fejtsd ki bővebben.

2019. aug. 29. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran teszetosza, lusta férfi képe jelenik meg lelki szemeik előtt :D

33/f

2019. aug. 29. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a gyors és nyugodt típusú fiatal a kedvencem.

Egy csaj

2019. aug. 29. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A nyugodt szerintem egy teljesen pozitív jelző, bár sokféleképpen lehet értelmezni. Alapból szerintem ha valaki nyugodt az egy jó tulajdonság.

A lassú viszont.. Hát. Magamból kiindulva pörgök 1000-es fordulatszámon, nem vagyok idegbajos de bennem van az hogy menjek,csináljam a dolgaim illetve mellé még egy nagy adag spontaneitás ha kipattan a fejemből hogy most autókáznék egyet csak úgy akkor már veszem is elő a kulcsokat. Természetben én pl nem illenék össze olyan férfival, aki csak úgy 'van',lassú víz partot mos és társai..

Illetve ahogy az előzőek írták, sok nőnek ez úgy jön le hogy nem igazán teszel bármit azért hogy előrébb mozduljanak a dolgaid, vársz a csodára, majd lesz valami.

Preferencia kérdése. Biztos van olyan lány akinek kifejezetten ez jön be és van olyan mint pl én akinek nem. Egyik sem elítélendő dolog, lesz olyan aki kifejezetten értékelni fogja.

2019. aug. 29. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát az a jó ha spontán meg izgalmas vagy,attól lehetsz nyugodt kiegyensúlyozott.
2019. aug. 29. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!