Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Új kapcsolatban mennyire fair...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatban mennyire fair az új párral szemben, hogy az exekről van kép Facebookon?

Figyelt kérdés
2019. aug. 25. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Semennyire.
2019. aug. 25. 20:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, csak kiírtam ezt a kérdést.
2019. aug. 25. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Eleve addig nem újpározunk. Ennyi legyen már benne.

33/f

2019. aug. 25. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én közel 10 évnyi együttlét után (ebből 2 házasság) eltávolítottam mindent, mert úgy voltam, új élet, akkor legyen új mindenestül. Nyilván nem törölgettem visszamenőleg az üzenőfalam, de közös képekről leszedtem a bejelölést, vagy töröltem ha én töltöttem fel. Semennyire sem fer ha van fent róla kép, ha vki visszalapoz több évet az idővonalon, akkor nyilván lesz, de ez nem igazán érdekel engem se, és mást se érdekeljen velem kapcsolatban ez. Vice-versa elvárható ez (szerintem)

32f

2019. aug. 25. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz 😏😂
2019. aug. 25. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

A multad resze

Vagy csak egy delet es torlod?

Az emlekeid akkor is megmaradnak

Szoval en hulyesegbek tartom a torlest.

Az uj pasi/no nem hisztizzen mert az fb az maganugy !!!

2019. aug. 25. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
66%

#6. De azért ne tűnjön már az ember többnejűnek ország-világ előtt, nem arról van szó, hogy nem lehetnek emlékei-képei, csak az aktualitásnak feleljen meg egy picit. Az is milyen már, ha valaki a kulccsontjára tetovált Pistit, Bélát, Józsit, Sanyit, Karcsit nem húzza át legalább, ha már a Janival van együtt ? :D

33/f

2019. aug. 25. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Ezért nem kéne a fb-ot telerakni ilyen-olyan párkapcsolatos képekkel. Sanyikával 105 kép, Sanyika megy, Józsika jön akkor letörölni az összeset majd Józsikával is 105.
2019. aug. 25. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!