Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatnám meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg, hogy bejövök e a csajsziknak?

Figyelt kérdés

Vannak jelei?

Meg ami durva,hogy nálam kinézetre sokkal gyengébb csákóknak vannak olyan női,hogy az irigység a percen rám jön!

Hogy csinálják?

Erre születni kell vagy tanulható?

2010. júl. 13. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 13. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Hú gec ez mekkora már. És mennyire igaz.
2010. júl. 13. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
mert lehet hogy ronda, de normális...ne legyél az a hihetetlen nagymenő. nekem is volt nem 1 barátom, aki minden haverja előtt olyan nagyon menőnek akart tűnni, de ha kettesben voltunk akkor más volt...aranyos és kedves, akinek vannak érzései. ja és legyen KITARTÁSOD. ne add fel, ha egy csaj egyszer lekoppint
2010. júl. 13. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:

18:54!

Úgy érted,hogy ha egy csaj lekoptat,akkor ne adjam fel és próbálkozzam még nála?

Vagy csak a további próbálkozást ne adjam fel,de más csajsziknál?

2010. júl. 13. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen. Szerintem úgy értette, hogy tudj továbblépni, ha muszáj, és másnál kezdeményezni.

Egyébként, ha sok csaj megnéz az úton, szemeznek veled vagy mosolyognak rád, akkor valószínű hogy bejövős vagy a csajoknál. De még akkor sem lehet 100%-os a sikered a kiválasztottadnál. Én például szerintem tetszem sok csajnak. Mert már volt hogy szerelmet vallottak meg ilyenek, viszont a kiszemeltjeimnél még soha sem értem el semmit. Ez van.

Sok sikert!

20F

2010. júl. 13. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:

21:50!

Köszönöm a hsz-t!

2010. júl. 14. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
lányoldalról is így van ismerősöm nem eg yvirágszál de olyan jelyes fiúkkal "jár"/"járt" hogy csak na...
2010. júl. 17. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
biztos lessz valaki akinek te leszel az álompasi!!;)
2010. júl. 17. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!