Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy a hívják azt az állapotot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a hívják azt az állapotot ha egyik nemhez sem igazán vonzódok szexuálisan?

Figyelt kérdés
Mármint hogy egyik nemmel sem lennék képes szexuális kapcsolatot létesíteni.
2010. júl. 13. 17:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
HMM, téged kikérdezett?:)
2010. júl. 13. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz..és fel se áll, meg semmi? :O
2010. júl. 13. 18:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül bu.zi az ilyen.Én is néha undorodok a szextől de én szeretnék is majd azért szexelni:D De nekem megvan rá az okom,hogy miért tartom néha undorítónak..

Azt hiszem az ilyenek csak masztizni szoktak , ha nem tévedek.:):D

2010. júl. 13. 18:44
 14/20 anonim ***** válasza:
és te ezt az állapotot természetesnek éled meg vagy,negatívumként? (rossznak,elítélendőnek tartod a szexualitást vmi miatt,pedig valójában ha nem így éreznél akkor lenne rá igényed?)
2010. júl. 13. 18:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Az szokott lenni, mert arról vhogy nem tudok lemondani.
2010. júl. 13. 18:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem, én úgy gondolom hogy az a természetes ha egy nő és egy férfi szeretik egymást. De én nem tudom magamat elfogadni. Meg nem tenném senki életét azért tönkre mert én ilyen vagyok. (mármint, hogy titokban ilyen lennék.)
2010. júl. 13. 18:48
 17/20 A kérdező kommentje:
és azt is rosszalom, hogy melegfelvonulást tartanak Pesten. Minek kell ezt nagy dobra verni, erre nem büszkének kell lenni, hogy lássuk mennyi meleg van Mo-n. Egyszerűen az ilyenektől falra mászok.
2010. júl. 13. 18:54
 18/20 A kérdező kommentje:
mondjuk ez most szerintem nem tartozott ide, csak előjött..
2010. júl. 13. 18:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak fiatal vagy majd egy bulin kicsit becsicsentve nem lesz a dolog olyan undoritó.
2010. júl. 13. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Tessék megnézni a "Túl jó nő a csajom" című filmet, ha önbizalomproblémák merülnek fel.
2010. júl. 14. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!