Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kap értesítést ha megnézem a google térkép idővonalát?
Véletlenül történt az egész, de nem akarom hogy a párom azt higgye hogy kutakodok utána. Mivel a telefonja össze van kapcsolva az otthoni gépünkkel így otthon is be van jelentkezve a google fiókjába én meg egy közelgő úticél miatt böngésztem a térképben, a végén már össze vissza nyomkodtam mindent mert valamit nem találtam és kiadott ilyen napokat meg útvonalakat mire rájöttem hogy ezek azok ahol járt/jártunk.
A saját telefonján kap erről bármi értesítést vagy mivel a laptopon is be van jelentkezve sajátjaként olyan mintha ő maga használta volna?
Nem kap, csak a Google account előzményeiben lesz benne, amit törölhetsz egyenként. Azt veszi észre, ha megkeresteted az appal a telefont, annak az a lényege, hogy észre legyen véve.
33/f
"Véletlenül"?
Seems legit.
De az a baj, ha rájössz, hogy nem, legközelebb már nem lesz véletlen és készítheted a sodrófát "Miért mentél be a Hörpi Bisztróba?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!