Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó, szorongó nökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, szorongó nökkel hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szórakozó helyen nyilván nem, még ha találkozok is ilyennel, nem igazán ismerkednek szórakozó helyen. Ez érthető. Társkereső oldalakon sincsenek tapasztalat alapján mert aki odáig eljut, hogy beregisztrál, az nem igazán foglalkozik mások véleményével.

Akkor hol tudnék ilyen növel ismerkedni?

2019. aug. 21. 17:54
 1/6 anonim válasza:
100%
Nincs erre külön platform igazából, társkeresőn mondjuk szerintem sok introvertált is fent van. Bár nem igazán értem, miért szeretnél szorongó nőkkel ismerkedni, mivel az sajnos egy betegség...
2019. aug. 21. 17:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Lehet ez hülyén hangzik, de sokkal jobban érzem magam olyan társaságában, aki ebben hasonlít rám. Volt már olyan barátnőm, aki mindent nagyon könnyen kezelt, azt hittem ez majd segíteni fog nekem is. De inkább csak ego romboló hatása volt. Még rosszabbul éreztem magam, hogy én nem tudok olyan lenni, mint ő.

Amikor szorongó, visszahuzodobb növel sikerül megtalálnom a közös hangot, úgy érzem én is fontos vagyok, úgy érzem szüksége van rám, kevesebb hülye komplexusom van. Legalábbis eddig így volt.

2019. aug. 21. 18:04
 3/6 Blau Kind válasza:
100%
A Bura Alapítvány oldalán szerintem találsz ilyet= [link] Bár akik ott írnak, sokszor súlyosan betegek. (nem csak visszahúzódóak, de szociális fóbiások, vagy borderlinek.) Asperger - szindrómások is hasonlóak, nekik is van levelezőlistájuk.
2019. aug. 21. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm pont ilyen, de ő minden héten jár bulizni, csak úgy tud ellazulni, ha keményen iszik vagy ha beszív, és ilyenkor simán rá is mászik vadidegen pasikra is,könnyen kaphatónak gondolják, pedig nem fekszik le velük,eddig összesen 1 férfival volt, a volt barátjával, aki teljesen taccsravágta őt,mert elég szarul bánt vele. Szegény barátnőm alig tudta kiheverni, azóta is folyamatosan szorong, egy fiút se mer közel engedni magához. Pedig nagyon gazdag, nagyon jóképű pasi is udvarolt neki, aki ráadásul tisztán szerette is őt, de barátnőm mégis félt belemenni bármibe is. Szóval nem hiszem, h sok esélyed lenne egy ilyen lánynál. A barátnőm már 28 éves és neki csak a macskája a kutyája meg a papgája számít, értük él hal, meg az én kisfiammal is nagyon jól tud bánni. Nagyon sok szeretet van benne, de retteg az intimitástól. Egy férfinek sem ad esélyt.
2019. aug. 21. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Rossz lehet neki.

Én is csak akkor tudok ismerkedni, ha iszom :(

Ez férfiként sem jobb, mert ki nem mondott társadalmi elvárás, hogy a férfi legyen határozott stb. Ezért még rosszabbul érzem magam miatta, de ettöl még szeretnék valakivel együtt lenni, akit tudnék szeretni és Ö is tudna szeretni engem, csak sokszor kevésnek érzem magam hozzá.

Ugye milyen bénán hangzik ez egy férfi szájából?

2019. aug. 21. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hangzik bénán :) Részletkérdés ez, a fontos hogy kijöttök e egymással, sok mindenben kell passzolni, ez hogy valaki épp visszahúzódó e, ez csak egy dolog és ez változhat. Csak addig valahogy el kell jutni hogy elkezdjetek beszélgetni.
2019. aug. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!