Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, szorongó nökkel hol lehet ismerkedni?
Szórakozó helyen nyilván nem, még ha találkozok is ilyennel, nem igazán ismerkednek szórakozó helyen. Ez érthető. Társkereső oldalakon sincsenek tapasztalat alapján mert aki odáig eljut, hogy beregisztrál, az nem igazán foglalkozik mások véleményével.
Akkor hol tudnék ilyen növel ismerkedni?
Lehet ez hülyén hangzik, de sokkal jobban érzem magam olyan társaságában, aki ebben hasonlít rám. Volt már olyan barátnőm, aki mindent nagyon könnyen kezelt, azt hittem ez majd segíteni fog nekem is. De inkább csak ego romboló hatása volt. Még rosszabbul éreztem magam, hogy én nem tudok olyan lenni, mint ő.
Amikor szorongó, visszahuzodobb növel sikerül megtalálnom a közös hangot, úgy érzem én is fontos vagyok, úgy érzem szüksége van rám, kevesebb hülye komplexusom van. Legalábbis eddig így volt.
Rossz lehet neki.
Én is csak akkor tudok ismerkedni, ha iszom :(
Ez férfiként sem jobb, mert ki nem mondott társadalmi elvárás, hogy a férfi legyen határozott stb. Ezért még rosszabbul érzem magam miatta, de ettöl még szeretnék valakivel együtt lenni, akit tudnék szeretni és Ö is tudna szeretni engem, csak sokszor kevésnek érzem magam hozzá.
Ugye milyen bénán hangzik ez egy férfi szájából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!