Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm nem keres, amikor beteg vagyok, akkor nem szeret?
Máskor is volt már rá példa, hogy nem keresett, amikor beteg voltam. Rám szokott néha írni, de csak udvariaskodásnak tűnik, nem őszintének. Egy hete beteg vagyok, de tegnap egész nap nem keresett. Előtte lévő nap is csak reggel beszéltünk, akkor jobbulást kívánt, de utána nem beszéltünk.
27f
A problémák már régen meg voltak, csak most tűnik fel neked, ilyenkor.
Ez az ára annak, hogy nem foglalkoztatok egymással és a kapcsolat ápolásával.
Miért nem hívod fel, hogy jöjjön el hozzád, mert beszélni szeretnél vele?
Nem tudjuk, kérdezd meg tőle!
Lehet csak nem akar zavarni.
Nagyon kevés körülményt írtál le, kérdező. :/ Így kb csak találgatni lehet...
Te hogyan viszonyulsz hozzá amikor ő beteg? Eleve hogy viszonyulsz hozzá a mindennapokban?
Rá szoktál nézni? Te szoktál neki írni/hívni/keresni/menni hozzá?
Amúgy milyen a viszony köztetek? Eleve van itt probléma szerintem... A kommunikáció biztos. Részedről szinte tuti, hogy ki nem mondod hogy mi a bajod, csak elvárod hogy ott legyen és oldja meg.
,,Rám szokott néha írni, de csak udvariaskodásnak tűnik, nem őszintének".
Tehát csak tőle várod hogy keressen?
Nekem ez inkább úgy tűnik, hogy egyoldalú, elvárod hogy írjon, keressen stb stb, de te nem teszel érte. Hogyan beszélsz vele, milyen stílusban?
Mit mutatsz neki, mit nyújtasz? Támogatod? Szereteted kimutatod? Foglalkozol vele, vagy csak elvársz? Tettél ellene vagy mondtál valami olyat neki ami miatt nem igazán érdeklődő?
Döntsd el, hogy igazságos vagy nem.
Udvariaskodásból nem írunk csak úgy a másiknak ha nem érdekel.
Gondolom nem éltek együtt. Együttélés során is van olyan hogy az egészséges fél átmegy másik szobába aludni is hogy el ne kapja, főleg ha eleve nagyon gyengusz az immunrendszere. De ha együtt is éltek, ő nem tud téged meggyógyítani, csak orvos, így ekkora felelősséget nem rakhatsz rá.
Az a baj hogy így csak találgatni lehet, mert szinte semmit sem írtál le.
Én csak azt tudom mondani, hogy ha te úgy viszonyulsz hozzá ahogy kell, folyton keresed, mész hozzá, hívod, normálisan beszélsz vele, szeretettel fordulsz felé mindig és ő ilyen, akkor egyértelműen neked van igazad, de ha nem akkor...
Meg kell beszélni normálisan.
Figyu, én hasonló helyzetben vagyok mint te, kérdező.
Én sem nézek rá a páromra, pedig most beteg. Nekünk eleve nem olyan a kapcsolat.
Most ott tartunk hogy ő várja hogy keressem meg menjek utána meg tegyek meg mindent, amúgy meg sz*rik a fejemre, és ha beszélünk akkor az olyan is, úgy is beszél velem. Egyébként még ugyan úgy szeretem, csak fáj a dolog.
Én már hetek óta rosszul vagyok, nem is mondom neki. Pár napja meg én is lebetegedtem, és ezt sem mondtam neki.
Ahhoz hogy úgy álljak hozzá, ahhoz neki is úgy kéne.
Nálatok is volt azért előzmény én azt mondom, mert egy nő csak úgy nem hagy magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!