Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna az ha a barátnőtöknek ilyen lenne a melle? (LENT)
Hát ezt így nehéz megmondani...
Rakjál fel képet!
nem hinném h zavarna vkit is!de ha ez miatt nem vezel fel kivágott felsőt akkor butus vag :))
ha meg annyira zavar kend le alapozóval!
Szerintem nem az alapján dőlne el, hogy összejövök valakivel, hogy van-e csík a mellén vagy nincs....
habár én sem tudom elképzelni, hogy milyen csíkokra gondolsz, mert még nem találkoztam ilyennel
nekem konkrétan nincs semmi bajom a mellemmel mert mondom formás és nem kicsi 85C-s melltartót hordok...néha már a derekam is kikészül tőle:):/.csak a lila csíkokkal van bajom:S:S jó nem olyan vészes..de látszik..
köszönöm a válaszokat
az alapozóval pedig az a gond hogy nem takarja el mert olyan mintha heg lenne és nem megy bele:/
13:27
én is azt hittem hogy az miatt olyan a mellem mert hogy hirtelen nőtt..de tévedsz és én is tévedtem mert voltam vele orvosnál és megvizsgáltak és azt mondták nem azért van mert hirtelen nőtt meg hanem túl sok hormon dolgozik együtt..én is csodálkoztam rajta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!