Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha egy lány nem visel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány nem visel melltartót ruha alatt, mindegy mekkora a melle? Ugyanúgy tetszik/ megnezitek? Vagy melyik jobb, ha kisebb vagy nagyobb?

Figyelt kérdés
van olyan amikor már undorítonak találjátok?

2019. aug. 18. 17:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%

Azt tudom, hogy Erdélyben néhány helyen csak nagyon ritkán hordanak melltartót, de itt Mo.-n azért szerintem ez alap, főleg ha kimegyek utcára, és nem betétes a felső.

Egyetértek azzal is, hogy sokszor igénytelen nélküle, és azzal is (a barátomból kiindulva), hogy felkavaró/beindító tud lenni.

2019. aug. 18. 19:01
 12/19 A kérdező kommentje:
#10 hidd el hogy nem ezért tettem fel, hanem tényleg érdekel.. nincs nagy mellem, csak van egy(!) felsőm ami kényelmesebb melltartó nélkül, és kíváncsi voltam, ki hogy viszonyul ehhez. :)
2019. aug. 18. 19:57
 13/19 anonim ***** válasza:
31%

En ugy vettem nyilvanosan, azaz random idegeneknek azt az üzenetet "küldi"mintha csak egy àru lennel akire barki csorgathatja a nyälät bevallalos nö

Szakmai kapcsolatokban (hivatalos helyeken)ez irritalo is tud lenni pl egy magàra ado elegans ffinak ha bemutatnak neki egy ilyen formäban "alulöltözött"nöt. Szoval azon ffiaknak alikben van vmi tartàs nem a nagybetüs nö fog az ilyenröl eszebe jutni az biztos.

Viszont nekem vannak olyan közeli haverok (akikkel sokmindenen keresztül mentel mar kb mint a tesod otthonosan tudsz mozogni velük magad elengedve, kb az a gyermeki öszinteseg mint az oviban hogy nem szegyelled magad ha meglatja valaki a békàs bugyidat, hanem önfeledten elvagy mert senkit nem hat meg) velük speciel az alacsony forgalmu törzshelyünkön megengedtem magamnak hogy nem feszengek melltartoban. Ismerös srac(aki ugyan nem az egyik legközelebb havari szint de jofej srac)azt mondta nekem ugy tetszenek neki az ilyen nök mint en de kiemelte hogy akik lazàk, büszkék, ki tudjàk huzni magukat nem "feszengösek", szoval valahol mintha valami magabiztossagot latott volna bennem es nem ribiseget. Ez persze csak annak köszönhetö hogy ismer. Random betevedt tagok ketlem hogy hasonlo velemennyel lettek volna. Idegen inkabb csak az "àrut" latjak, arra asszocialnak

2019. aug. 20. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:
*elsö mondat:"en ugy vettem észre"lett volna
2019. aug. 20. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:
*szoval az ismerös srac velemenyere visszaterve feltünhet az is, hogy ki sem mondta azokat a szavakat hogy akin nincs melltarto, szoval mar a szavai is tükrözték hogy a tiszteletet megadja mèg gondolati szinten is, azaz nem a r.bis stylust minösiti, es dicseri bennem, hanem engem mint "büszke nöt" es nem mint r.bancot. azert egy random idegenben nem epp a tisztelet fog az elös lenni amit kivaltana
2019. aug. 20. 08:37
 16/19 anonim ***** válasza:
*stilust
2019. aug. 20. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:
*szoval nem a melleimröl nyitott témat, hanem rolam mint emberröl. Azert erre tenyleg csak haverok/baràtok kèpesek akikkel pont ezert is lehet önfeledtnek lenni.
2019. aug. 20. 08:51
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért hord melltarzót, ha nincs melle? O.o
2019. aug. 20. 08:57
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
Én szerelmes vagyok beléd.
2019. aug. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!