Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány nem visel melltartót ruha alatt, mindegy mekkora a melle? Ugyanúgy tetszik/ megnezitek? Vagy melyik jobb, ha kisebb vagy nagyobb?
Azt tudom, hogy Erdélyben néhány helyen csak nagyon ritkán hordanak melltartót, de itt Mo.-n azért szerintem ez alap, főleg ha kimegyek utcára, és nem betétes a felső.
Egyetértek azzal is, hogy sokszor igénytelen nélküle, és azzal is (a barátomból kiindulva), hogy felkavaró/beindító tud lenni.
En ugy vettem nyilvanosan, azaz random idegeneknek azt az üzenetet "küldi"mintha csak egy àru lennel akire barki csorgathatja a nyälät bevallalos nö
Szakmai kapcsolatokban (hivatalos helyeken)ez irritalo is tud lenni pl egy magàra ado elegans ffinak ha bemutatnak neki egy ilyen formäban "alulöltözött"nöt. Szoval azon ffiaknak alikben van vmi tartàs nem a nagybetüs nö fog az ilyenröl eszebe jutni az biztos.
Viszont nekem vannak olyan közeli haverok (akikkel sokmindenen keresztül mentel mar kb mint a tesod otthonosan tudsz mozogni velük magad elengedve, kb az a gyermeki öszinteseg mint az oviban hogy nem szegyelled magad ha meglatja valaki a békàs bugyidat, hanem önfeledten elvagy mert senkit nem hat meg) velük speciel az alacsony forgalmu törzshelyünkön megengedtem magamnak hogy nem feszengek melltartoban. Ismerös srac(aki ugyan nem az egyik legközelebb havari szint de jofej srac)azt mondta nekem ugy tetszenek neki az ilyen nök mint en de kiemelte hogy akik lazàk, büszkék, ki tudjàk huzni magukat nem "feszengösek", szoval valahol mintha valami magabiztossagot latott volna bennem es nem ribiseget. Ez persze csak annak köszönhetö hogy ismer. Random betevedt tagok ketlem hogy hasonlo velemennyel lettek volna. Idegen inkabb csak az "àrut" latjak, arra asszocialnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!