Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak merjek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak merjek így gyereket vállalni? Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt.

Azt mondta a párom hogy nem akar gyereket mondtam hogy oké nem fogom erőltetni de én szeretnék és hogy szakítsunk. Ő nem akarta könyörgött hogy nagyon szeret maradjak vele.. De mondtam hogy nem és elment. Ez 3 hete volt.

Ma felhívott és könyörgött nekem a telefonba hogy találkozzunk mert nagyon hiányzok neki és beszélni akar velem, találkoztunk délután azt mondta hogy imád nagyon szeret nem akar elveszíteni mindennap csak rám gondol velem akar lenni és ha annyira szeretném legyen gyerek. Most nem tudom mit csinaljak mert en is nagyon szeretem és hiányzik de mivan ha megszulom azt a gyereket és nem fog vele foglalkozni?

2019. aug. 15. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem vállalhatsz gyereket. Dolgozol? Akkor el fogod tudni tartani egyedül is.

Tehát ha nem jön össze a kapcsolat, attól még legidázhatsz, és babázhatsz. Úgyis neked ítélik meg a gyerkőcöt, az apja meg max hétvégén viszibel, közben pedig felveszed utána a gyerektartást.

Szerintem tökjó így.

2019. aug. 15. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Így ne vallalj gyereket.
2019. aug. 16. 07:38
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Ő akkor most spermát ad hozzá és "engedélyt". Nem neki kell hanem neked, csak maximum beoetörődik de nem ezt az életet akarja. Egyedül leszel a gyerek körüli dolgokkal ezt azért lásd be.
2019. aug. 16. 08:16
 14/16 Diazepam ***** válasza:
69%
Nem vagy normális ha szülsz neki ezek után. De szerintem pontosan látod te a szomorú sorsodat. Ne akarj egy olyan apát a gyerekednek aki nem akarta őt. Tönkreteszed mindegyikőtök életét.
2019. aug. 16. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Nézd Kérdező, a párod most csak 2 rossz között választhat:

1, elveszíti a társát (téged)

2, kap egy általa nem kívánt gyereket

Most szemmel láthatóan úgy érzi, hogy az első a nagyobb veszteség számára, a kisebbik rossz meg a második.

Innentől vagy egy-két év múlva is így fogja gondolni (közben elfogadva a gyerekes létet) vagy rájön, hogy mégse jól döntött. Bármelyik megeshet.

2019. aug. 16. 09:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Neki ez csak egy kényszer, ne foglalkozz vele.

Nem fog veletek maradni tartósan, ha nem kettesben lesztek.

2019. aug. 16. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!