Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hírességgel szerelmeskednétek legszívesebben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 22:22
31/61 anonim válasza:
utolsónak:
de hát álmodozni csak szabad:)
olyan szexi pasik vannak naphosszat nézegetném őket;)
32/61 anonim válasza:
jajj ugyanmár.utolsó előtti nehogy már azt mond,hogy te még soha a büdös életbe nem álmodoztál olyan csajokról mint a CKM lányok,vagy a többi felfújt mellű/szájú nőkről...-.-"
álmodozni azért csak szabad. csak akkor gáz, ha az életben is a tökéletest keressük ,ami persze nincs.
33/61 anonim válasza:
Szerintem meg te tévedsz mert képzeld el én nekem a belem kifordul az iylen ckm-es cicababáktól meg a playboy nyusziktól. amugy meg tévedsz van tökéletes az akit szeretek az számomra tökéletes ugyhogy ezen ellehet gondolkodni kicsit 19/f
35/61 anonim válasza:
Melyik híresség szerelmeskedne velem legszívesebben?
Szerintem Jessica Biel, ha végre válaszolna a leveleimre...
Mi van ezzel amúgy!?
Nem beszélni MAGYAR?
36/61 anonim válasza:
Emma Watson (még mikor hosszú haja volt)
Emily Osment
39/61 anonim válasza:
én Rex-el vagy charlieval a majommal!
40/61 anonim válasza:
Enrique Iglesias,Marquess:D
Ha pasi lennék,akkor meg L.H. vaaagy..mást nemtok:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!