Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen ez az alak? és melyik szebb (mondjuk 10-s skálán)
2010. júl. 12. 22:04
31/45 anonim válasza:
mind2őt szúrnám:Prendben vannak.:Pam melyik vagy te??piros talán jobb?de mind2 vonzó egyed:P.Pofit nem is látunk?:(esetleg olyat hogy popsikat?:P26/F
32/45 anonim válasza:
igazából a baloldali számít szerintem jobb nőnek mert nagyobb a melle és nem olyan széles a csípője. ehhez képest én a jobboldali szeretnék lenni:D mert az összhatás mégis szebb. L
33/45 anonim válasza:
A piros 6-os.
A másik lány a tetkó miatt 4.
36/45 anonim válasza:
Olyan erős 2-2 sztem nem csinosak,zsírosak,széles a csípőjük,sportolni kellene sürgősen,aránytalanok.Sztem nem szépek sajnos,semmi alakjuk nincsen.
22F
37/45 anonim válasza:
9 - 9 de a piros bikinis, hááát inkább 9,5, szebben van lebarnulva és nem tudom egyszerűen jobban bejön és kész.
39/45 anonim válasza:
mind kettő test 10 pont ilyen esetben az arc lenne a döntő
bár a tetkos csajnak nagyobb a melle de a piros bikinisnek hosszabb a haja és az nekem nagyontetszik ha egy nőnek hosszú a haja
40/45 anonim válasza:
Mind a kettő jól néz ki.
10-10
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!