Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Holtodiglan című filmben nekem tök bejön a pszichopata csaj - másnak is, vagy én vagyok túl morbid?
Okos, tud hidegvérrel racionálisan gondolkodni, ügyesen manipulálja az embereket, jó játékos, nem unalmas mellette az élet, élvezni lehet minden pillanatot - én vagyok túl morbid, vagy másnak is bejönnek ezek a tulajdonságok?
29/F
Ez az, hogy nem bántotta a párját - azt a "játékot" vagyis az egész huzavonát nem nevezném rossz dolognak, a srác helyében simán kibillentettem volna a nyerésből pl. "Hol a sérülésed, mikor annyi vér elfolyt a konyhában?"
Nem értettem a végén miért nem fekszik mellé a csávó, és miért zárkózik be egyedül a szobájába - én tökéletes biztonságban éreztem volna magam a csaj mellett :)
Engem olyan szinten felkúrt az a film, hogy az valami elképesztő..:'D
Mármint a csaj. Fuhh, belőlem kihozta az "állatot", ha itt állt volna előttem szerintem a szimpla nézésemmel megfojtottam volna. Egy beteg, szociopata hülye pitsa, már elnézést. Rám soha semmilyen film nem volt ilyen nagy hatással, de ennek a filmnek sikerült a színésznőt olyan szinten megutaltatnia velem, hogy ha véletlen olyan filmre kapcsolok a TVn, amiben ő szerepel, azonnal elnyomom. Belőlem nagyon nagy ellenszenvet váltott ki a szerepe..
<nem unalmas mellette az élet,> az biztos
<élvezni lehet minden pillanatot>
na ebben ne legyél biztos, nagyon idillikusan tálalják a filmekben, persze az hogy bombanő játssza a szerepet, hidd el nagyban befolyásolhat téged.
Úgy mint az Elemi ösztön-ben sem átlag egyhén túlsúlyos jucika játszotta a karaktert, hanem Sharon Stone.
Ja apropó, azért kurt félre mellette a férje, mert unta a nőt, Amy-t, ha jól emlékszem. De csak mondom, ami először vonzó a másikban később közömbös vagy idegesítő lehet hosszú távon.
Rám a You című könyvben hasonló karakterű férfi volt hatással. Nagyon durva, megölt pár embert, mégsem nem lehetett rá igazán haragudni. Mellette a többiek borzasztó sekélyesnek és primitívnek tűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!