Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért elítélendő ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő ha egy lány szeretne (pl. buliban/bárban) felszedni egy srácot és nem akar elköteleződni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volt egy hosszú, komoly kapcsolatom ami elég rosszul végződött. Most egy darabig nem szeretnék elköteleződni, de ettől függetlenül szeretném jól érezni magam más társaságában. Múlt héten mentem egy barátnőmmel koktélozni és ott odajött egy nagyon helyes srác, beszélgettünk egy csomót, nagyon szimpatikus volt. Majd felmentünk a lakására és onnan reggel jöttem el.

Barátnőm erre kiakadt hogy egy r-b@nc vagyok. Értékelem az őszinte véleményt, csak nem értek vele egyet. 4 évig komoly kapcsolatban voltam és mint kiderült 3x megcsalt barátom. Most úgy érzem szükségem van arra, hogy “éljek” egy kicsit. És nem, nem akarok minden nap mással lefeküdni, ez csak megtörtént és nem bánom egyáltalán.

Barátnőm szerint közönséges vagyok és most a srác azt hiszi könnyen kapható is (sőt, két másik barátnőmet is beavatta és ők is elszörnyedve kérdezték hogy miért csináltam és ez igaz-e).

Nem is nagyon érdekel mit gondol mert ez egyszer megtörtént, nem is kerestem azóta és nem is fogom. Viszont egy ilyen kapcsolat után igenis jól esik hogy tudok válogatni, nincs megkötve a kezem és azzal megyek ide-oda, akivel szeretnék.

Ez az ex barátom volt az első és egyetlen kapcsolatom, így sosem tudtam milyen ez igazából hogy elmegyek egy buliba/bárba vagy akárhová és tényleg pozitívan reagálok arra amikor valaki tesz felém egy lépést.

A személyi edzőm is egy fiatal srác, és bevallom beindítja a fantáziámat, hozzá is barátnőmmel járunk és szólt hogy ha bármit is csinálok vele ő soha többet nem jön velem sehova, mert neki utána gáz lenne tovább is hozzá járni.

Mik a vélemények erről? Ha egy pasi szed fel 2 nőt egy éjszaka alatt az nagyon dicséretes, gratulálunk neki szépen de ha egy nő csinálja ezt (nem is rendszeresen) az már egyből r!b@nc. Miért nem lehet ezt egyenlően kezelni?

22L

2019. aug. 11. 19:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Véleményekre voltam kiváncsi, a barátaim már elmondták.
2019. aug. 11. 20:04
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

Ha szingli vagy, a másik is az, és nem ez a programod minden héten, (meg alapvetően nem közönségesen, és minden jöttmentnek odahajítva magad intézed, esetleg némi diszkrécióval), illetve a másikat sem hitegeted tartós kapcsolattal, akkor szerintem nincs ebben semmi rossz.

Tiszta "játék", és mértéktartóan.

2019. aug. 11. 20:32
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

12.-es leirta, egyetertek vele, megha le is pontoztak valamiert.

Ha mi, pasikent is elhetunk egyejszakasokat, akkor a nok is. (Bar teny, hogy pasikent ez pozitivum, nokent negativumkent jon le, igy emiatt a kettoseg miatt azert vigyazz, hogy kinek dicsekszel vele.)

A baratnodnek viszont az edzovel kapcsolatban igaza van, az ilyen “hazinyulra” loves altalaban a jovobeni kapcsolat megromlasaval jar, es innentol nyilvan nem akarna vele/veled egyutt jarni edzesre.

2019. aug. 11. 21:04
 14/23 anonim ***** válasza:
41%
Keves alkalommal szerintem belefer. A baratnod reakcioja viszont nagyon eltulzott. Szerintem a velemenyet kulturaltabban is megfogalmazhatta volna, akit szeretunk azzal nem illik ilyen nyersen beszelni. Az en szememben az o magatartasa kategoriakkal visszataszitobb. Bunko es meg zsarol is.
2019. aug. 11. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
Jezusom, mi ez a rengeteg nulla szazalek? Kik a felelosek ezert?
2019. aug. 11. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
40%

Szex gyerekcsinálásra jó.

Lefekszel egy random férfival, és azt csinálod vele, ami a gyereknemzéshez kell = szülnél neki gyereket. A férfi akkor lát téged utoljára, nem akar tőled semmit. Te neked meg ott van a probability, hogy szülsz egy gyereket (igen, védekezve is) egy van idegen férfitól akit büdös életben nem látsz többet.

Kb. ez a logika.

Az én környezetemben amúgy az ilyen egyéjszakás férfiakat is lenézzük (férfi létünkre).

Ha meg "élni" akarsz, akkor te ilyen lány vagy. Mindenki más és más - ezt Darwin szebben fejezte ki.

2019. aug. 11. 21:16
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Nincs ezzel gond, amíg mindenki előtt felvállalod.
2019. aug. 11. 21:17
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
A sok irigykedő aggszűz incel már le is pontozta a normális válaszokat. 🤗 🍌
2019. aug. 11. 21:41
 19/23 A kérdező kommentje:

Én is néztem mi ez a sok 0 százalék... na mindegy.

#16: azért a szex nem csak a gyereknemzésre van... természetesen eredeti célja az, de ebben a modern világban rengeteg védekezési eszközt találtak már fel, nem véletlenül. Ha kapcsolatban vagyok is szexelek, mégsem szeretnék gyereket még. Értem a logikádat, hogy akkor is kapcsolatban azzal vagyok akit szeretek tehat a gyerek is oké valamilyen szinten. Viszont nem teljesen értek egyet ezzel a gondolkodásmóddal, de köszönöm, hogy megosztottak a véleményed.

A többiek válaszát is köszönöm. Nagyon sokan írtátok, hogy a barátnőm milyen stílusban reagált erre és milyen szavakkal illetett. Ez igaz, kicsit rosszul is esett de elgondolkoztatott mi van, ha igaza van. Ráadásul mint mondtam, több másik barát is ugyanezt mondta. Igazság szerint nem mások véleménye szerint élek nyilván, csak azt gondoltam támogatóbbak lesznek majd.

Az edzes dolgot belátom, valóban fura lenne a helyzet. Igazából jobban belegondolva számomra is, nem tudom hogyan tartanánk normális edzést utána.

2019. aug. 11. 21:58
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan attól függ, megdugatod-e magadat idegenekkel, hogy mások mit mondanak?
2019. aug. 11. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!