Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel a partnerem elmegy pisilni az aktus előtt, akkor nem lesz az előváladékban sperma?
Jézusom:|
Te ne szexelj, oké?
A sperma/előváladék és a húgy az 2külömböző, egymástól független vezetékből jön. Húgycső&ondóvezeték..
a pisi steril. az állott pisi meg megromlott a baktériumoktól, azért lesz savas
megszakításos védekezés NEM LÉTEZIK!
Utolsó, látom már Te se bírod idegekkel a fasságot:D
"rohadt óvszer, hülye tabletta" :D
de igazad van teljesen én is kivagyok már ezektől az idiótáktól aztán jönnek vissza nyígni, hogy lehetek terhes?
de kérdező, le vagy hurrogva. húzd fel azt a rohadt gumit vagy szedjed be azt a hülye tablettát, hogy az előzőt idézzem.
na de most ezaz... ha a pasi nem bírja az óvszert, és nagyon nyafog miatta, akkor szedjen tablettát, vagy ne szexeljen, ha nem elég érett a védekezéshez. igazán ki lehet bírni azt a 3 másodpercet, amíg beveszi este a tablettát, amikor úgyis már csak otthon tesped, vagy azt a fél percet, amíg felhúzza a barátod a gumit, amit ki lehet bírni, mert nem harap, és fel kellene fognia, hogy sokkal jobb, mintha egy gyerek szakadna a nyakába... mert akkor bezzeg egy percig sem fog melletted maradni hidd el nekem.
én vagyok a rohadt óvszer-ezős. igen, már eléggé idegesítenek ezek a dolgok, hiszen egyik barátnőm nemrég lett terhes a megszakításos védekezés miatt... a pasi elfelejtette megszakítani-.-" és neki is előadtam ezeket, és lesz*rta. szóval igazán fel lehetne már fogni. de örülök, hogy egyet értesz velem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!