Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelenthet valamit, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit, ha a szexpartnerem szex után amikor visz haza a kezét a combomra teszi?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 12:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Semmit.
2019. aug. 10. 13:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Arra értettem, hogy megvolt, hogy belezúgtam.
2019. aug. 10. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából annyit jelent, hogy "ezt a nőt én dugom". Ami teljesen helytálló is.
2019. aug. 10. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
semmi messzemenőt ne vonj le, nálam pl. ez megszokás amit a szüleimtől láttam :D Semmi jelentése nincs
2019. aug. 10. 13:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt jelenti, hogy bele vagy esve és kombinálsz. És hogy majd rábaxol.
2019. aug. 10. 13:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit, hogy a tulajdonanak tekint, ahogy az egyik elottem szolo is megmondta.

"ezt a not en dugom"

2019. aug. 10. 14:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jelent valamit! Meg az is, mikor felhív, meg ezt+azt mondja...

Egy lány barátom 15 éven át volt a szeretője egy pasinak, mert az összes ilyen mozdulatlan, szóban, gesztusban jelet látott.

Aztán 37 évesen a pasas lecserélte egy fiatalabbra.

2019. aug. 10. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem jelent semmit. Nekem is volt szexkapcsolatom 5 hónapig. Előtte 8 hónapig tepert, mire sikerült lefektetnie.Számos ilyen gesztusa volt,amit te is említesz. Azt gondoltam, ha ennyit dolgozott érte, hogy megkapjon, és ilyen gesztusokat tesz, biztos jelentek neki valamit. Hát nem, az égvilágon semmit. Hidd el, ha egy férfi azt mondja, csak szexet akar, az úgy is van. Van köztük jópár, akinek ez semmi problémát nem jelent. Nincs olyan, hogy titokban szerelmes beléd, meg olyan sincs, hogy majd belédszeret. Ha nem mondja ki, hogy csak szex, de csak az van, akkor az soha nem lesz több, ez 100%. Ha egy férfi szeret egy nőt, az egyértelmű, ha nem szeret, csak használ, az is egyértelmű, hidd el, náluk minden pontosan az, aminek tűnik. Ezt nagyon keservesen, a saját káromon tanultam meg. Ebből a pár hónapos szexkapcsolatból, amit én igazi kapcsolatnak reméltem, több, mint 2 év alatt tudtam kigyógyulni, teljesen kikészültem, mert én is beleszerettem. Te ne járj így! Ne várj, ne reménykedj, a saját érdekedben mondom, hogy most azonnal lépj ki ebből a helyzetből. Azóta sok-sok év eltelt, boldog feleség vagyok régóta, tudom már, milyen az igazi, kölcsönös szerelem. Te se vedd el magadtól az esélyét!
2019. aug. 10. 21:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

“Előtte 8 hónapig tepert, mire sikerült lefektetnie.”

Utolsó:

Ezt nézi be a legtöbb nő barátom is. Azt hiszik, ha a pasi hónapokig/évekig teper, mire megkapja a nőt, az komolyan gondolja.

A valóság az, hogy az ilyen pasik nagy része azért ér rá akár éveken át fűzni a csajt, mert a mindennapi “betevő” szexet megkapja otthon a partjától, vagy a többi már befűzött szeretőtől, és nyugodtan ráér marha hosszú ideig puhítani az új kiszemeltet, nem sürgetni, hiszen nem baj, ha nem lesz meg a héten ő azért nem alszik magányosan.

2019. aug. 10. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedves 19-es! Pontosan így van. Tényleg jó lenne, ha a nők ezt megtanulnák végre, és főleg nem a saját kárukon. Én egyszer szívtam meg kegyetlenül, de megtanultam a leckét egy életre. Sajnos sokan nem tanulnak belőle. Szerintem sok melléfogásnak az az oka, hogy a nők nem tudnak a férfiak fejével gondolkodni, azt feltételezik, hogy ők is úgy gondolkodnak, mint a nők. Pedig nem.
2019. aug. 12. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!