Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek véleményét kérem a testemről, alkatomról. Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Negatív vélemény is lehet írni. Nem sértődök meg. Csak őszinte véleményt kérek.2019. aug. 6. 23:40
11/68 anonim válasza:
Járj edzeni,figyelj a kajára,hamar jó lesz ez:)
12/68 anonim válasza:
Anyam izmosabb meg feszesebb. :( Bocsi. Menj futni,kajakozni,kondizni.
N
13/68 anonim válasza:
Nekem nem jössz be alkatra, viszont ebből az alapból még simán kihozhatsz egy jó testet
14/68 anonim válasza:
Úristen itt mindenki fittnessz királynő, vagy testépítő? Szerintem teljesen rendben van a fiú.
16/68 anonim válasza:
Ha sportolnál vagy gyúrnál, simán jó felsőtested lenne.
17/68 anonim válasza:
Atlagos. De ferfinak nehezen tudom tekinteni azt, aki itt mutogatja magat... full ciki. De full ciki.
18/68 anonim válasza:
Mondták már, hogy a szépség mindenkinél mást jelent? Ízlések és pofonok.
Nekem se jön be. Jó nagy darab a kérdező és negatív értelemben. Azonban az egészséges mozgásban gazdag életmód csodákra képes.
19/68 anonim válasza:
Ha 45 plusszos vagy, még azt mondom nem is rossz, de ha ennél fiatalabb vagy, nekem sem fér bele az ilyen edzetlen test, kis pici poci, sportolnod kéne, az alap nagyon jó ehhez.
20/68 anonim válasza:
Egy kis edzéssel szuper lehetne, jónak tűnik az alapanyag. Kár lenne elhanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!