Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól néznek ki az olyan párok, ahol a nő egy kicsit magasabb?
Mondjuk a pasi olyan 180-190 körüli, a nő meg max. 4-5 centivel magasabb (tehát eleve nagyon magas).
Ja és szerintetek hány centi magasságkülönbség fér mág bele?
Szóval a pasi is 190 a nő meg nála is magasabb?
Kevés ilyen van.
De bazira hidegen hagy, nem foglalkozok másokkal.
Szerintem belefér, a magasabb (185-190 cm-es) nők eleve nehezebben találnak náluk magasabb párt. 5-10 cm beleférhet szerintem.
190cm/L
Én örülnék egy tőlem magasabbnak, de az én vagyok. (188 cm)
De az egymagasság is tetszik, csak kvázi ritka, 28 év alatt talán 3-4 magasabbal és 1 velem egymagassal találkoztam.
Szerintem furán néznek ki, de az ő dolguk, nem rám tartozik.
Szerencsére nekem sosem volt ilyen problémám a 157 centimmel :D
A pasi kihúzza magát, a nő meg kevesebbszer vesz fel lapos sarkút mellette. Bárcsak ez lenne egy kapcsolat legnagyobb problémája!
Nekem az ideális különbség: legalább egy fejjel legyen magasabb a pasi, de ettől sokkal magasabb ne.
Én 160 cm vagyok, olyan 185 körül. De a párom 178 cm, még magassarkút is simán veszek Mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!