Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint a 21. századi értelmes nő Hermione Granger karakterében nyilvánul meg?
A tipikus népszerű lányokról (pl. insta modellek) sok rosszat mondanak a nők, hogy mutogatják magukat, pénzéhesek, stb. Pedig a 21. században erre a női típusra van a legnagyobb kereslet.
Észrevettem viszont, hogy amikor valahol előjön Emma Watson, vagy az általa megformál Hermione, akkor mindig pozitív megnyilvánulással jutalmazzák a nők.
Pedig ezek a Hermione-s csajok viszont kifejezetten nehéz esetek.
Egyrészt zárkózottak, kevés embert engednek magukhoz közel. Általában sikeresek is, hiszen rengeteget tanulnak, dolgoznak, ami mellett egy önbizalomhiányos pasinak kisebbségi komplexusa lehet. Szexuálisan elég prűdnek tűnnek, nem azok a fajták, akik mutogatják magukat.
A nők mégis azt mondják, hogy ez tök jó.
Önmagában ez az elvont személyiség a jó?
Áruld el, kérlek, miért lenne komplexusos az, aki tesz a céljaiért?
Miért baj az, ha valaki nem akar kerülni akárkihez?
Hát, mert egy nőnek azért jól esik, ha kap pozitív visszajelzéseket. Ez a típus azonban zárkózottabb, nem öltözködik kirívóan, tehát annyira nem veszik azért észre, mint például azt az insta lányt, aki a legújabb divatban feszít, megmutatva ezt-azt. Éppen ezért, akikről beszélünk, a tanulással, meg a munkával próbálnak kitűnni.
Ha ismered a Harry Potter történetét, ott észrevehetted, hogy Hermione eleinte ki is volt közösítve, sosem volt népszerű lány. Mindig az eszével és a szorgalmával tűnt ki.
Olvastam, bár nekem Ginny és Luna szimpatikusabbak voltak.
Nagyon szűklátókörűen gondolkodsz. Megkapok mindent a szeretteimtől, és bőven teszek azért, hogy elérjem a céljaim. Az aggódásod pedig édes, de felesleges.
"ami mellett egy önbizalomhiányos pasinak kisebbségi komplexusa lehet."
És? Kit érdekel?
Én sokkal többre tartom azokat a lányokat nőket akik az eszükre tudásukra alapozva építik az életüket mint akik a p.nájukra. Nem hiszem hogy több lenne a komplexusos a munkájukban tanulásban sikeres nők között mint a kikent insta csajok között. Rengeteg hűha típusú csajt ismerek akik épp azért tolják a világ képébe amijük van mert pont ennyit tudnak felmutatni.
Az ilyen nőknek egy lehetősége van jókor jó helyen térdelni. Legalábbis az igazi insta csajoknak. Mert én ismerek olyat is aki (szintén önbizalom hiány miatt) szépen sminkelt cicás de esze is van. Mondjuk nem is tesz fel fél pucér meg alig takart képeket sehova. Kérdés ki kire vágyik.
Én örülök hogy inkább visszafogott értelmes lány lettem aki pucéran igen csak az átlag felső határán van ruhában meg alig észrevehető mint valaki akinek se agya se ruhája de legalább mindenki álló micsodával kergeti. Abban pedig nem látok rációt hogy aki visszafogott a mindennapokban az az ágyban is csak misszionárius pózban sötétben takaró alatt. Már a saját példám alapján se látom jogosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!