Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám ránk nyitott szex közben most nagyon szégyenlem magam előtte. Mit csináljak mondjak neki valamit? És elfogja mondani apukámnak is?
Figyelt kérdés
Nem tudjuk bezarni kulccsal az ajtót.
Pont akkor élveztem el mikor bejott de mindjárt kiment.
18 éves vagyok barátom 22
2019. aug. 4. 09:50
1/12 anonim válasza:
Többet nem fog bejönni az ziher. Vegyetek egy olyan zárat amihez adnak kulcsot. (1000ft) Szerintem ne beszélj vele erről ameddig ő fel nem hozza. Inkább neki égő mint neked
2/12 anonim válasza:
Természetes dolog a szex.
Elfogja mondani.
Mondani felesleges
4/12 anonim válasza:
Inkább neki ciki nem neked, de miért nyitott rátok? Nem értem. Mi volt olyan halaszthatatlan neki?
5/12 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul emiatt, hidd el, hogy ő sokkal inkább zavarban van. Ne mondj neki semmit, amíg ő fel nem hozza a kérdést, viselkedj természetesen, amikor legközelebb találkoztok. Mintha mi sem történt volna. Előfordulhat, hogy elmondja apukádnak is, de hát istenem, 18 éves vagy, nem hiszem, hogy nagyon meglepődnének a dolgon. Legalább megtanulja, hogy csak úgy ne nyisson be hozzád, főleg, amikor a barátod is ott van.
7/12 anonim válasza:
Ne te érezd magad rosszul, ő nem kopogott.
8/12 anonim válasza:
Nem kell szóba hoznod.
Biztos, hogy a szüleid megbeszélik.
Anyukádnak szerintem kínosabb volt, ezentúl biztosan fog kopogni.
9/12 anonim válasza:
nem kell szóba hozni mert mindkettőtöknek ciki és még cikibb lesz! :D de huha pont akkor élveztél el!!! :D ez nagyon nagy :S
lehet nem mondja el apádnak... mert akkor még cikisebb lesz...
10/12 anonim válasza:
Nyugi, ez anyukádnak is pont olyan ciki, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!