Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Milyen érzés nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Milyen érzés nőnek lenni? Írtok előnyöket, hátrányokat?

Figyelt kérdés

Fizikailag, mentálisan, erzelmileg is érdekelne. Tudom, pl. a menstruáció sem kellemes vagy a szülés, de cserelnétek, lennétek inkább férfiak?

Meséljetek! 🙂

Kort is írjatok.

2019. aug. 1. 19:23
1 2
 11/15 Lazy Lover ***** válasza:
100%
A régi világban nem lettem volna nő az tuti ma már inkább lennék az ez a világ róluk szól
2019. aug. 1. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Rólunk szól, de nem a jó értelemben. Nézz csak meg egy két órán át tévét. Miről szól? Fogyj le az xls medicallal, járj el edzeni, mert a celebek is megtehetik, szülj 4 gyereket hogy felvehesd a csokot, sminkeld magad felismerhetetlenné, fesd a hajad, mosolyogva használd a legújabb öblítőt, kapkodj be minél több tablettát derékfájásra, klimaxra, fejfájásra, vigyorogd végig a menstruációdat OB tamponnal, egy mozdulattal mosd el az edényeidet a JAR-ral, vagy csak rázd a kajás dobozt táncikálva. Legyenek hófehér fogaid a sensodynetől... sorolhatnám.
2019. aug. 1. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Megszoktam a női létet, és nehéz elképzelni, milyen lehet egy férfi élete.

A hátrányok:

- a menstruáció

- a hormonok

- a szőrtelenítésre való odafigyelés (12 évesen csúnyán megaláztak osztálytárs fiúk azért, mert szőrös volt a hónaljam)

- a tökéletes bőr elvárása

- a tökéletes hosszú haj elvárása

- a vékony nőies alak elvárása

- a furcsa lekezelő tekintet ha én kezdeményeztem egy férfinál

- a fizikailag gyengébb test

- hogy nagyobb az esély zaklatásra, erőszakra, így sokkal megfontoltabbnak, óvatosabbnak kell lennünk a férfiaknál

- egész gyerekkortól elvárás háztartás terén (főzés, takarítás, ügyek intézése)

- ha egy nő szereti a szexet és (persze szingliként) több férfival is szívesen megtapasztalná, akkor rásütik a könnyűvérű r.banc címkét

- társkeresésnél nehéz kiszűrni, hogy egyrészt milyen lesz a férfi reakciója a nem után, másrészt hogy a másik fél komolyat akar-e, vagy csak szexet

- társadalmi elvárás hogy szülj, és a gyerek nevelése is rajtad múlik (ha pimasz gonosz stb a gyereked, az csakis a te hibád, nem az apáé)

Előnyök:

- rengeteg féle ruha, és cipőkínálatból választhatunk

- sok módszerrel csinosíthatunk magunkon

- társadalmilag elfogadott, ha érzelmesek vagyunk

- átlagos nőként is viszonylag sűrűn kapunk bókot, sőt, szerintem az egyik legjobb dolog más nőket megdícsérni és tőlük bókot kapni

- a legjobb barátnőinkkel semmilyen témáról nem kínos beszélni és az se gáz, ha egymás mellett alszunk vagy ha közösen zuhanyzunk

- többféle módon tudjuk izgatni magunkat, vagy a partnerünk minket

- jól áll nekünk ha romantikusak, bújósak, szeretetéhesek vagyunk

- (nem szeretnék anya lenni, de) az anyaság egy teljesen más lelkiállapotot eredményez

- elfogadottabb, ha érdekelnek minket a művészetek, az olvasás, festés, versírás - a férfiakat gyakran megvetik ezért

- empatikusak, megértőek vagyunk az emberiség dolgai iránt - kevesebb nő rasszista, homofób, antiszemita és több nőt érdekel a klímaválság, környezetvédelem mint férfit

23N

2019. aug. 1. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Aranyosak és okosak vagytok, jókat mosolygok a válaszokon. 🙂
2019. aug. 1. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
7%

Mindig gondolkodó és elemző voltam gyerekként is, de könnyen el is bízom magam a sikereimen, és hajlamos vagyok másokat lenézni a gyengébb teljesítményük miatt is pl. az iskolában. És belegondoltam, hogy biztosan, ha férfinak születtem volna, akkor a nőket is lenézném, és pont ezért lettem nő, hogy ezt ne tehessem meg.

Na de: örülök, hogy nő vagyok, vagyis örülök, hogy ebben a korban vagyok nő, nem pedig régen. Olyan szuper ez a technológia és hogy mindig fejlődik a világ, lehet nőként is érvényesülni, már kb akármilyen hobbit választhat magának az ember, és ah :D Meg szerintem a nők a szebbik nem, én meg szeretek szép lenni.

25/N

2019. aug. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!