Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél baj ha szóba kerül a szex?
Hát ha ezzel indít akkor sanszos,hogy csak sexre.
Ha a sokadik téma atbeszelese során szoba kerül akkor nem :)
Attól függ, milyen kontextusban. Nálam egy idő után, ha spontán beszélgetünk, akkor szóba kerül (nő vagyok). Általánosságban, nem a kettőnk közti viszonylatban. nekem a szex ugyanúgy része a hétköznapoknak, mint arról beszélnék, hogy mi a kedvenc ételem, vagy hova mennék szívesen nyaralni. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy boldog-boldogtalannal megosztok intim részleteket, de HA már kialakult egy beszélgetés és HA szóba kerül a szex, akkor tudok róla teljes természetességgel beszélgetni. Nem pironkodva, nem is túlszexualizálva. Tény, hogy egyes pasik ezt úgy veszik, hogy felhívás keringőre. Pedig nem az. Mások meg ugyanolyan természetességgel és nyíltsággal tudnak csevegni a szexről IS, mint ahogy én teszem.
Te ismered a szituációt. Amúgy minden pasi szexre hajt. Szexre IS hajt. (Hacsak nem aszexuális.) Igen, a szex fontos része a párkapcsolatnak, szóval nem kell túlzottan kerülgetni, mert ha pl. a sokadik randin derül ki, hogy teljesen más a szexuális kultúrátok, akkor megette a fene...
Én rögtön kukáznám. Még a többedik randi után sem beszélgetnék vkivel a szexről.
Abba gondoljatok bele, hogy ez a neten való ismerkedés azért mennyire elferdíti a dolgokat...értem ez alatt azt, hogy ha mondjuk a normál életben megismernél valakit...új kolléga például...szimpatikusak lesztek egymásnak és mondjuk naponta beszélgettek valamiről. Ekkor sem tartanád furcsának, ha a szexről kérdezne? Hát én nagyon. A net takarásából olyan témákat engednek meg maguknak az emberek, ami ha élőben előkerülne, akkor égnének mint a Reichstag.
33N
Komoly kapcsolatot keresek. Sosem hozom szóba a szexet,a nők hamarabb szokták,de csak felületesen.
Úgy gondolom nem a szexnek kell a lehfontosabb dolognak lenni egy kapcsolatban. Persze fontos de vannak fontosabb dolgok.
8-as válaszoló: nekem, a 33N-nek címezted amit írtál? Hogy 33 évesen itt tartani?
Az ismerőseid (barátok, kollégák, akárki...) közül kivel szoktál a szexről beszélgetni? És mennyi idő után került szóba a téma? Mert én csak a legjobb barátnőimmel szoktam erről beszélgetni néha, mással nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!