Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti őszinték lennétek vagy illetlenség?
Ne mondd el semmiképp,ez nagyon sértő dolog,főleg ha elmondod csak rossz érzést kelt benne,mert ezen nemtud változtatni,vagy ha igen akkoris csak minimálisan.
Neked hogy esne ha azt mondanák hosszra elég jó a farkad de atmeroje kicsi .....
Én elmondanám. És megnyugtatnám, hogy eztnem rosszból mondtam, kiváló intimtorna gyakorlatok vannak, amik pár hónap alatt az izmokat helyreteszik. Ráadásul semmi nem kell hozzá, csak napi 5-10 perc.
Ha egy nő TÉNYLEG tág, neki se jó a harangjáték.
Nőként én is azt mondom, hogy ez egy orvosolható probléma. Valóban nincs olyan, hogy tág. Rosszul működő PC-izmok vannak, amiket intimtornával lehet fejleszteni.
Az csak a kisfiúk agyában létezik, hogy egy nő a sok szextől, meg a szüléstől kitágul. Abszolút nem erről van szó.
Nyilván kellemetlen ezt jelezni, de még mindig jobb, mint aztán szenvedni a JÓ szex hiányától és aztán emiatt szétmenni. Pedig lenne rá megoldás.
Na akkor tegyünk már helyre pár dolgot, nagyon nagy káoszt van a fejekben... hogy a nő tág, meg a férfi szerszáma túl kicsi...
Ilyen NINCS. A női gátizomzat elképesztően rugalmas. Annyira rugalmas, hogy egy egész csecsemő ki tud rajta jönni, de pár perccel később már egy ceruzára is rá tud szorítani erősen. A JÓL működő PC-izmok így működnek. Ha tág-érzet akkor van, ha a PC-izmok nem zárnak jól. Erre van az intimtorna meg a gésagolyó, lehet azt fejleszteni - ha szükséges. És kell is, mert egy nőnek, ha rosszul működnek a PC-izmai, az más (egészségügyi) problémákat is okozhat számára a későbbiekben.
nekem mondtak ilyet, nem sértődtem meg, de azaz exem elég érdekes volt. a sajátját pl meg túl kicsinek tartotta, és nem lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről. ő ahhoz kötötte, hogy túl tág vagyok, hogy biztos sokat voltam együtt az előtte lévővel.-.-
ezek miatt bennem kialakult egy gátlásosság, nem is volt olyan nagy kedvem a szexhez.
senki más nem mondott nekem ilyet, igazából pont, az ellenkezőjét.
Szerintem nincs jelentősége. Onnan ha kell egy gyerek is kifér, akkora f*od meg sose lesz. Ha jó akkor örülj neki, ha nem jó, akkor ne szexelj ennyi.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!