Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez most tényleg olyan szép? :S (kép)
A lány adatlapját nem akarom megadni de fiú ismim állandóan sasolja, meg hogy ez a tekintet hű meg ha :S nemértem
Nahát, igazán nagy megtiszteltetés a gyik-en szerepelni. Mint mindenki, én is imádom, ha valaki feltesz rólam egy teljesen jellegtelen vagy részletet mutató fotót, amiről a sok ember eldöntheti, hogy szép vagyok-e. Kedves kérdező, mélységesen szánalmas vagy, a te dolgaidra nem is kívánok különösen reagálni. A hozzászólásokra sem annyira, csupán az egyikre:
"Süt belőle, hogy ostoba"
Ne is haragudj, de te ezt egy vékony, szemekről kivágott csíkból így ki mered jelenteni? Ezzel saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, és nem mellesleg a saját, mérhetetlen sekélyességedet és ostobaságodat bizonyítod. Kettőnk közül úgy gondolom nem én vagyok a gyenge szellemi képességű.
A kedves válaszolóknak köszönöm, de akik azt mondták, hogy az arc nélkül az egész mit sem ér, azoknak abszolút igazat adok. :) A sminkről pedig annyit, hogy világ életemben így festettem magam, nekem tetszik :) Semmi mást nem használok, csak szemhéj tust. Nem hinném, hogy ez akkora modding lenne :D
Mindenkinek szép napot kívánok! (kérdező, GET A LIFE)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!