Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lessz valami?
Az eggyik "nagyképű" gyerek határok közé szorította a barátnőjét pl.:nem ihat alkoholt stb...
A csajt 2. napja ismerem ezut elmesélte nekem és utánna elkezdtünk kavarni 2x lekaptam(nem ellenkezett) és mondta h nagyon jó volt meg ilyesmi deh nem tudom h most mit csináljak lehet valami szerintetek? A gyerek azt mondt neki h ha megcsalja akkor megveri őt is és a gyereket is deh én már érzek valamit a csaj iránt és ha megütné akkor nem tom h mit tennék vele.
Kisöreg!
Ha én 80 évesen tudok helyesen írni, akkor vegyél Te is egy kis fáradságot és írj helyesen. Főleg, ha te kérsz másoktól segítséget, ne legyél annyira nagyra az alulképzettségeden!
A csajról annyit csak, hogy ha csókolózik veled, akkor már legközelebb szopni fog! Aztán max beverik az orrod, de legalább leszoptak előtte. A csajjal meg ne foglalkozz. Ő tudja mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!