Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Lányok! Bejön egy ilyen izmos férfi? Helyes?
2019. júl. 27. 18:26
11/25 anonim válasza:
Nem. Kevés az izom, sok a tetkó. Bieber meg maga gáz.
12/25 anonim válasza:
Túl sok izom, túl sok tetkó. Alacsonynak néz ki és ez a pofavágás meg gatyahúzogatás olyan, mintha épp sz@rás közben nyitottak volna rá és fel lenne háborodva.
13/25 anonim válasza:
Ez a Biber? Aranyos kisfiu. De komolytalan szint. Aki meg az az sajnos nem szexi. Ez igaz a buta ferfiakra is. Egy kigyurt de ostoba ember nem szexi hanem inkabb egy bena bolond. Na biber nyilvan nem ennyire gaz, de akkor is kisfiu.
14/25 anonim válasza:
Ez egy gyerek. Férfit nem látok a képen.
44/N
15/25 anonim válasza:
Nem tartom sem férfinek, sem izmosnak... Nem bejövős.
17/25 anonim válasza:
A képen egy kisfiú van.
A férfitól nagyon messze...
18/25 anonim válasza:
Nekem bejön Justin Bieber, de én fiatal vagyok. :D
19/25 anonim válasza:
Az ex-ferjemnek ilyen alkata volt es igen bejott. Bieber nem igazan.
20/25 anonim válasza:
Csinos. Kár, hogy annyira össze van firkálva.
A kép meg elég érdekes értelmű...Bekukkant a nadrágjába és savanyú ábrázattal döbben rá, hogy eltűnt a gatyából valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!