Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem a barátomnak szülinapjára nyakláncot és nem hordja, hogy mondjam meg neki hogy ez nekem nem tetszik?
Figyelt kérdés
Van a nyakába 1 azt ő vette magának. De amit én vettem a szekrényben áll már 1 hónapja.2019. júl. 25. 20:48
1/15 anonim válasza:
Ő mondja meg neked, hogy neki nem tetszik a nyaklánc?
2/15 anonim válasza:
3/15 Noren1989 válasza:
Mennyire meleg am a baràtod? Mert én hetero férfiként max óràt hordok, ékszert egyàltalàn nem...
4/15 anonim válasza:
Hasonló stílusban vettél neki, mint amit szeret és hord?
Nagy valószínűséggel nem tetszik neki, ezért ne sértődj meg, van ez így, hogy nem sikerül jó ajándékot venni.
5/15 anonim válasza:
3-as,ezüstlánc van a nyakamba,nem vagyok meleg.
6/15 anonim válasza:
Azt úgy hívják, hogy "fux", és ízléstelen.
7/15 anonim válasza:
Fu de meleg vagy #5 :D a nyomik hordanak ma ilyet.
8/15 anonim válasza:
Hülyeség. Hetero vagyok, és nekem is van egy ízléses arany láncom. meg több férfi ismerősömnek is, aki van olyan anyagi helyzetben, hogy megengedje magának, vagy vannak olyan rokonai, akitől ajándékba kapta.
Egyébként lehet csak szimplán nem hord a srác ékszert, mert alapból nem szereti. Ismerek ilyet én is, szerintem nincs vele semmi gond. Ha olyan stílusú akkor ünnepnapokon majd lehet hordani fogja. :)
9/15 anonim válasza:
Ne vedd ezt sértésnek,valószínű nem sikerült eltalálnod az ízlését...
És emiatt nem hordja,nem azért,hogy téged bosszantson.
10/15 anonim válasza:
7-es,rockerek is hordanak nem kevés ékszert.Akkor az sem ok,gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!