Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az EAST FEST Mezőtúron?
Tegnapi napra, azaz szerdára befizettem magam. A koncertek nem voltak rosszak, sőt a nők sem! :D
De viszont amivel találkoztam átlag életkor 17-18 év.
Az egyetlen jó dolog, amit élveztem az estébe, az a ROAD volt. Fel is vettem.
https://www.youtube.com/watch?v=4iUsisaROQo
Ha érdekel, ott a link, nem a legjobb minőség.
Valaki esetleg ott lesz innen gyakoriról?
Megint át megyek, csak nem fogok bemenni :D
Jaj... Kijárna nekem egy alapos verés, de legalább egy pofon a tegnap miatt. A társaságból, akikkel voltam, 6-an egész héten ott vannak, csak ketten mentünk a tegnapi napra. Gondoltam, egy napra lenézek, mert miért ne, pont aznap lesz Road, úgyis nemrég mondtam, hogy akarok menni Road koncertre.
Az volt a baj, hogy egész nap nem ettem semmit, csak 3 kávét ittam, és rengeteg felest... Már reggel, Pesten elkezdtünk inni, aztán ott a csapat fele elment strandra, a másik felével meg pálinkáztunk. Az elején tök jó volt minden, röhögtünk, elvoltunk. Aztán ilyen 6-7 körül olyan rosszul lettem, kb egy órán keresztül öleltem a wc-t, majd felvittek a szobába, és leraktak az ágyra. És elaludtam. Hajnali 1:40-kor keltem életem legrosszabb fejfájásával.
Kifizettem a belépőt, a vonatjegyet, tökre rákészültem a Road-ra, erre egy percet nem voltam bent... Még karszalagom sincs. Úgy gyűlölöm magamat ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!