Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfelejteni túllépni valakin?
önmarcangolással, és a 4 fal között, és csak rajta gondolkodva, hogy ó istenem milyen jó volt....így biztosan nem.
programokat kell szervezni, kimozdulni a 4 fal közül, emberek közé menni, sportolni valamit, vásárolgatni,
és nem a hülye képeiteket nézegetni meg depis zenéket hallgatni...
Nekem valaki 3 éve hiányzik, és alig csappant az ereje ennek a hiánynak. Pedig volt egy két éves kapcsolatom időközben.
A válasz: idővel jobb lesz, vagy nem, de egyszer majd nem fog fájni. Ha eltereled a figyelmed, mint ahogy én tettem az elmúlt években, az nem biztos, hogy megoldja. Nekem most van időm először újra gondolkodni ezeken, és úgy tűnik mindenképpen kell egy feldolgozási időszakot tartanaod. Akár most, akár később. Később talán könnyebb lesz. Koncentrálj más dolgokra most, próbáld elengedni h@tha neked így is megy.
Pár dolog, amit tehetsz:
1- eltereled a figyelmedet. Ez elég gyenge megoldás, mert amint vége a szervezett programodnak, amint hazaérsz, újból eszedbe fog jutni, de arra a pár órára segít.
2- tüntesd el minden nyomát. Telefon, messenger, ajándékok, stb. Ne legyen mi emlékeztet rá.
3- Ez fontos: keres egy mondatod, amivel kiengeszteled magad. Én egyik szakításom után azt mondtam: "A gyerekeinek így lesz a jobb." Ha őszinte mondatot találsz és mindig elmondod magadnak, amikor eszedbe jut, fog segíteni.
4- Keress egy új célt és dolgozz meg érte. A cél elérésén való fáradozás eltereli a figyelmedet (mint az 1. pont), de amikor eléred sikerélményed is lesz. Önfejlesztés, sikerélmény megerősít. Mellesleg ez segíthet visszaszerezni is őt, mert látja, hogy milyen jól megy neked nélküle és amikor megérzi a magányt, hiányozni fogsz. Majd akkor döntesz, hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!