Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csendes, tutyimutyi vagyok sose lesz csajom?
Figyelt kérdés
#tutyimutyiság #cendes
2019. júl. 24. 09:33
21/23 anonim válasza:
Figyelj, én is ilyen voltam, mint te. Nagyon nagyon nehez ezen valtoztatni, és lassu folyamat, de nem lehetetlen. Ajanlom, hogy menj egy pszichologushoz. De tényleg. Én is jártam, és hatalmas segítséget adott. Ennek a gyökere neked is valami lelki sérülésben lesz, mint nekem voltak. Meg kell tanulnod becsulnod, és szeretned onmagadat, és nem atesni a lo tuloldalra és total egoistava valni, hanem egyensulyozni a kettő kozt. Muvelodj, olvass konyveket, sportolj... és ezek is segiteni fognak. Valamint merj belemenni olyan szituaciokba, amiktol felsz. Keress egy idealt, olyan embert, amilyenne valni szeretnel. Idovel sikerul ferfiassagot lassan tanulnod és javulni fog a helyzet. Sok sikert!
22/23 anonim válasza:
Eldöntöttem nekem sem kell tutyi mutyi nő. Aki nem tud megfőzni egy egyszerű ebédet,nem nőiesen gondoskodó, törödő.Nem takarítja a lakást. Ha már a férfi legyen férfias akkor a nőtől nem lehet elvárni semmit? Hahaha
23/23 anonim válasza:
De ha a ezeket gondolod hibádnak, akkor már nem is olyan nehéz tenni magadért. Egyszerűen csak az ellentétét kell csinálnod. Legyél beszédes és magabiztos!
Persze gyakorolni kell, min 1 év kell egy valamire való eredményhez, vagy inkább 2... de megéri?? Meg hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!