Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha az 51-es körzetben csak...

Ha az 51-es körzetben csak titkos katonai tech. Található, akkor miért lőnek le ha be megyek a kapun? Es szerintetek meg tudják ostromolni most majd?

Figyelt kérdés
(Lehet, hogy a magyar tüntetésekből indultok ki, de én elhiszem, hogy több százezer ember ott lesz. Ezek amerikaiak! 😂😂)
2019. júl. 15. 18:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
többszöri felszólítás ellenére is még mindig azon a gondolatmeneten lesznek a tüntetők hogy ők már pedig be "törnek", meg "ostromolják" akkor simán halomra lövik az egészet, és majd ha látják hogy már pár tüntető emberke a földön fekszik halottan majd akkor meg gondolják hogy még mindig be akarnak-e menni, ilyen egyszerű, nem lesz ám rendőr sorfal meg bírságolgatás, ha nem értenek a jó szóból akkor majd az erőszakból érteni fognak :)
2019. júl. 26. 11:56
 12/12 Tim Ravel ***** válasza:
79%
USA ban éltem 11 évig! Elég sok polgár nak van fegyvere , géppisztoly puskák pisztolyok stb, szóval hamar lőni kezdene a nép is a katonákra, főleg ha a katonaság lelőne pár civil behatolót, óriási azonnali felháborodás és valasztűz lenne a reakció! Utána kitörne a balhé országosan,mivel az Egyesült Államok ban a katonaság nem lőhet amerikai állampolgárokra! Elvileg az amerikai népet kell,hogy vedelmezzék! Polgárháború volna már másnap! Viszont szerintem nem fognak semmit sem megrohamozni, főleg nem az 51 es körzetet! Buli lesz csak!
2019. aug. 15. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!