Ha tényleg látogatnak a Földre idegenek, akkor a kormányok miért nem tesznek ellenük semmit?
Lehet azért, mert már elkéstünk, és a vezetők nagy részét az idegenek irányítják? Így szemet hunynak az események felett?
Vagy azért mert tudják az emberek nem tehetnek ellenük semmit, és nem akarnak pánikot okozni? De akkor miért nem teregetik ki a tapasztalataikat? Előbb-utóbb elmúlna a hisztéria.
Az a baj az emberekkel, hogy ebben a témában leginkább a végletek léteznek. Valaki vakon hisz abban, hogy vannak Földönkívüliek a Földön, valakik teljesen szkeptikusak és akkor sem hinnék el, ha maguk a kormányok állítanák, megint mások pedig gyártják/kajálják a rengeteg összeesküvés elméletet.
Szóval, ha tényleg léteznek és jelen is vannak és a kormányok tudnak róla, lehet egyrészt nem engedélyezik számukra a bejelentést, vagy nem tudják, hogyan tegyék helyesen.
Viszont az a helyzet, hogy annyi probléma van jelenleg, ami közvetlenül érinti az emberiséget, vagy a jövőben fogja, hogy ezekkel kellene elsősorban foglalkozni, aztán, ha ezeket megoldották/megoldottuk, akkor jöhetnek a Földönkívüliek, mint soron következő téma/probléma, ki tudja.
Tudod,az úgy volt,hogy Vágó István hadat üzent a földönkívülieknek:Mindent vagy semmit!
A többit te is elképzelheted.
nos én annó vettem egy robotgépet. este próbáltam ki. szörnyen ilyesztő volt a számomra mert tiszta ufó-födönkívülis volt a látványa, a hangja és a mozgása.
esküszöm sohase ilyedtem és nem féltem semmitől se. de az a robotgép totál kikészített. de aztán megszoktam.
szóval szerintem mindenki így lenne a földönkívüliekkel. csak azok élőlények is ráadásúl. tehát sokkal több mimikájuk, hangjuk és mozgásuk van ami eleve ilyesztő egy embernek. azt az ép eszével senki fel sem tudná fogni h mennyi minndent tudnak.
de amugy meglehet h gyűlölnek minket. mivel mi szabadon élhetünk a világban. nekik pedig bujkálniuk kell. az inteligensebb faj bújkál az ostobák könnyű életvitele miatt. pedig fordítva kellene lennie. az inteligensebbnek kellene szabadon élnie és az ostobáknak kellene bújkálniuk.
az együttműködés aligha valósítható meg. mert mi ostobák vagyunk. fel sem tudod fogni h mennyire idióta faj az ember.ha valamitől fél azt elpusztítja.
de ugyanígy vannak ők is. a mi félelmeink miatti pusztítás miatt kénytelenek ők is pusztítani minket.
ergó: a legtöbb faj gyűlöl minket.
amúgy egyikük sem fél tőlünk.
max attól félnek ha meglátjuk őket és tudjuk bizonyítani.de ez nem túl nagy aggodalom. mivel az ember ahhoz is ostoba h elhiggyen ojasmit amit tudnak bizonyítani. később kamu elnevezésen lesz elhíresztelve.
vannak fajok akik segítenének. de nem tudnak. mivel ahhoz nekünk is fejlődnünk kellene főleg spirituális téren. vagyis az agyunk nagyobb kapacitása elérése révén. mivel a legtöbb lény, földönkívüli olyan magas spektrumban van h mellettünk is állhatnak mégsem látjuk őkket. nem láthatatlaniok, csak mi nem érzékeljük őket,mert csak az agyunk3-4 százalékát használjuk.
ha mégis megtudnának mutatkozni akkor akár élethosszíg tartó sokkot kapnánk tőlük eleve a kinézetük vagy létezésük tudata miatt. vagy egyéb agyi-lelki trauma miatt.
Boldogtalan vagy, és azt várod, valami történjen. Ezért szeretnéd, hogy kiderüljön, hogy ufok látogatják a földet.
Ez az igazság. Még ha magadnak se ismered be.
Mert békés szándékkal jönnek, maximum néha elrabolnak 1-2 tehenet.
Gondolom a pánikkeltés elkerülése miatt.
"Ha tényleg..."
HA!
- és HA tényleg nem, akkor mit valljanak be?
.
HA tényleg látogatnak minket, miért a kormányokhoz, a politikusokhoz, a máshoz sem értőkhöz látogatnak?
Érdekes módon Nobel-díjas fizikust még soha nem látogattak, pedig az ő szavára sokan sokat adnának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!