Mit szólnálnának az emberek ha kiderülne, hogy itt vannak a földönkívüliek?
Figyelt kérdés
Mi változna az emberek hétköznapjaiban munkájukban?2019. máj. 21. 01:24
11/20 anonim válasza:
UFO max a madár lehet . ember biztos nem
12/20 anonim válasza:
Itt magyarba? Búrát terítenénk az ország fölé hogy ide ne jöjjenek és csak néha egy-két helikptert engednének ki-be.
13/20 A kérdező kommentje:
Ti most szórakoztok, pedig ez nem vicc. Elképzelhető, hogy a fidesz rólatok beszélt, mint migransok.
2019. máj. 21. 21:45
14/20 anonim válasza:
El lennék képedve! Mit csináltam rosszul, hogy lebuktam?
15/20 anonim válasza:
Azt hogy: Mars vissza dolgozki a gyártósor nem üzemel magától!
16/20 anonim válasza:
"Azt hogy: Mars vissza dolgozni a gyártósor nem üzemel magától!"
:D
Hát persze, mert csak a gyártósor embere kérdezhet ilyet?
Megint csak egy primitív feltételezés a témában...
17/20 anonim válasza:
Általános pánik törne ki ahogy Medvegyev megmondta.
18/20 anonim válasza:
Állítólag már többször kiderült. Több politikus, többek között Medvegyev, jelentette be az ufo-zakkantak szerint.
Mi történt?
Na ugye!
19/20 anonim válasza:
Húú, akkor én komolyan beszarnék. Nem akarok találkozni ilyen telepatikus izékkel. Jól vannak ők ott ahol vannak. :-D Elég volt egyszer egy olyannal aki találkozott is egy ilyen szó szerint büdös görénnyel.
20/20 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miért akarna bárki emberként élni? Miért nem mentek tovább? És főleg azt, hogy hogyan lehetséges, hogy egy földönkívüli entitás, amelyik egy másik bolygón, más körülmények között fejlődött ki, pont ugyanúgy néz ki, mint az ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!