Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen "titkos" UFO üzenetet...

Milyen "titkos" UFO üzenetet tartalmaz a szűrkék válasza?

Figyelt kérdés

Biztosan ismeritek a történetet, amiben az emberiség alapjait jelentő ismereteket összegyűjtő információkat tartalmazó üzenetet lőttek ki az űrbe. Kevesen tudják, hogy válasz is érkezett az idegenektől (UFO civilizációk), ami olyan bonyolult hogy biztosan az UFÓ-sok értik. Ezért írtam UFÓ-s üzenetnek, mert szakterületet ismerni kell hozzá. De mit tartalmaz az üzenet? Mit jelent?

1974-ben a SETI-program (Search for ExtraTerrestrial Intelligence) keretében a Puerto Rico-i Arecibo Csillagvizsgáló rádióteleszkópjának segítségével kilőttek a világűrbe egy olyan, binárisan kódolt üzenetet, amely életjel és egyben egy rövid tájékoztatás akart lenni az emberiség létezéséről és arról, hogy kik és hol vagyunk:

Az emberi biológiai létünk alapjait, úgy mint DNS-ünk szerkezete, kinézetünk stb a 10-es számrendszerűnk számai, amit használunk többek közt ezeket küldtük szét az űrben. Lásd [link] Benne van a populációnk száma, átlamgamasság, a naprendszer nagyság szerinti bolygóinak listája és a legvégén hogy teleszkpokkal kutatjuk őket. Mármint keressük az idegeneket.

Kevesen tudják, de a "válasz" a dél-angliai Chilbolton csillagászati obszervatórium melletti szántóföldön 2001 augusztusában jelent meg, egy közvetlenül mellette lévő és leginkább a számítógépes nyomdászatban ismert "screen"-technikához hasonlatos arckép kíséretében:

[link]

A mi üzenetünk analógiájára elmondja az ő fajuk jellegzetességeit. Ilyen az arcuk vagy pofájuk, mert csak az embernek van arca [link] Érdekes, hogy ez az arc különös hasonlóságot mutat a marson talált arccal. [link] Lehet ez az idegen civilizáció készítette a Piamisokat a Marson és Gízában is ? Lehet hogy nem is messziről, csupán a Mars belsejéből vagy a felszínéről jönnek és azokban a tubusokban élnek, amit a NASA fényképezett majd részben retusált?

Érdekes...

További két üzenetet hagytak a helyszínen egy évvel később. Érdekes, hogy legalul ahova mi a teleszkópot rajzoltuk ők a gabonaköröket, mert ők így kommunikálnak. [link] Később megjelent egy másik üzenet, amit már nem vagy csak részben sikerült dekódolni íme [link]

Elvileg ilyen az arcuk. De miért rajzoltak magukról ilyen ijesztő képet? Valójában gonoszak ? Olyan szándékaik vannak, ami a mi kárunkra lesz? Miért ilyen homályosak az üzenetek tartalma? Miért nem egyértelmű? Milyen akarat segít úgy, hogy lényegében nem segít?

Az arcuk [link] és az üzenet szövege "Vigyázz a hamis adományok hordozóival és megszegett ígéreteikkel,

sok a fájdalom, de van még idő,

ellenezzük a megtévesztést,

átjáró zárul"

2019. márc. 13. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Értelmes választ ne várj az eszement hülyeségeidre.
2019. márc. 14. 11:21
 12/21 anonim válasza:
53%
Szerintem az üzenet a következő választásra utal.
2019. márc. 20. 18:00
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

Ha elárulnám, pláne itt nyilvánosan, bárki által hozzáférhetően, minden szürke haragját kivívnám, hoszen megszünne titoknak lenni.

Azért így üzentek, ahogy, hogy csak a kellően fejlettek értsék meg.

2019. márc. 25. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:

javasolnék egy másik videót a as tar galaktikus csoport mikor egy brit tévé híradását nyomták el. Alien Voice hijacks live TV broadcast

így lehet megkapni a youtube on. és ott elmond sok mindent.

A másik hogy pár év múlva a föld átmegy a 4 ik dimenzióba. És hogy erre akarnak felkészíteni ami a folyamat lezárul nem az átjáró. Mivel hogy átlép a föld is mind a többi bolygó is egy magasabb szintre.

De a hülyék azok nem lépnek át azok ki lesznek szűrve. :D

2019. máj. 3. 23:31
 15/21 anonim ***** válasza:
42%
Egyes embereknek mennyi idejük van ilyesfajta dolgokra, hihetetlen.
2019. máj. 9. 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok benne biztos, hogy a kérdező szándéka nem az, hogy itt ismét vitát gerjesszen az emberek között. Természetesen lejáratva mindent és mindenkit, aki "hisz" az idegen civilizációk létezésében.

A hozzászólásokból látszik, hogy csak olyanok írtak, akik nagyon okosnak gondolják magukat, de legfeljebb az okoskodó jelzővel lehetne illetni őket. Most jelen esetben azzal se, mert senki nem írt érdemben semmit, csak azt hogy ez az egész hülyeség.

Akik hisznek az idegenekben, azoknak úgy látszik, volt annyi eszük, hogy távolmaradjanak, és ne üljenek fel az itteni provokációknak. Felesleges is lenne vitatkozni olyan emberekkel, akik csak leszólni tudják a másikat.

Most a szellemileg gyengébbek biztos azt hiszik, hogy én egy "UFO-hívő" vagyok, és teljes vállszélességgel kiállok a fent vázolt story hitelessége mellett. Ezeknek az embereknek javaslom, hogy próbálják meg értelmezni, amit írtam, és rögtön anyázzanak :P Köszi :))

2019. máj. 9. 17:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Kimaradt egy szó. Lehet, hogy lesznek olyanok, akik rájönnek, melyik. :D
2019. máj. 9. 17:26
 18/21 anonim ***** válasza:
39%
És még angolul is beszélnek?Sőt,még a naprendszerünk bolygóit is ugyanúgy hívják,mint mi!!!!!44444!!!!!!4444Mi van,ha magyar alienek is vannak???
2020. jún. 11. 18:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az alienek maguk a magyarok!!! 4!4!4!4444 XD
2020. júl. 9. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a szűrkék mit üzennek, csak a vőrősek üzenetét értem.
2020. okt. 17. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!