Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Reális annak az esélye hogy...

Reális annak az esélye hogy az emberiség egy hüllőfaj rabszolgája?

Figyelt kérdés

Szóval hogy mi emberek javait egyszerűen lefölözi egy magát istennek képzelő agresszív semmirevaló parazita faj.Akik számára mi nem vagyunk több mint a vágóállatok.

Politika

Én úgy látom hogy a demokrácia egy nagy átverés. A választásokkor egy adott felhozatalból választunk.A média teljes egészében irányitás alatt van. Le van osztva kik szerepelhetnek benne és hogy ők mit mondhatnak. A pénzt és az egyéb tényezőket már nem sorolnám. Teljes irányítás alatt van hogy végül kik közül választhatunk.Program sem kell nekik hogy kire miért szavazzunk.Nézzetek csak pl itt körül az interneten milyen aktív manipuláció zajlik.Beépített emberekkel milyen erőszakossan próbálják az embereket bizonyos irányzatokba elterelni.

Vallás

Ha megnézitek a különböző vallások egy jól kidolgozott agymosás.Mindegyiknek a központja egy felsőbb hatalom imádása.És hogy ebben feltétel nélkül megbízzunk.Kiválló eszköze az ellenállás letörésének.

Amit találtam a témában

A piramis emberi csúcsán nagy mértékben emberi drákói hüllő hibridek állnak.A hibridizáció egyik lényege hogy egy eltérő fajba tudják magukat inkarnálni az idegenek.Halálunk után minden egyes alkalommal törlik a memóriánkat és egyben programoznak is.Ők egymás között házasodnak hogy megőrizzék DNS ükben a megfelelő arányt.

Az irányítás eszközei

Lebutított emberi DNS,Mérgezett élelmiszerek gyógyszerek,Szervezet leterhelése,Folyamatos programozás közösségek család és halál után,Drogok,Jutalom büntetés módszer,Fájdalommal és vágyakkal történő reinkarnáció fenntartása.A Montauk manifesztációs,elmeolvasó technológiával szerettek kivetitésével történő egyének becsapása,Folyamatos belső harc fentartása hogy harcoljunk folyamatosan valami ellen amit nem szeretünk.A gyerekek óvodában és iskolában történő leterhelése haszontalan információkkal.Különösen a gyerekkorban történő traumatizálás leterhelés amikor az agy a legjobban fejlődik.Stb... Stb...

Folytonos az ember túlélő módban való tartása ugyan is tudományosan bizonyított hogy ebben az állapotban az agy nem fejlődik megfelelően.Ez különösebben a lecsúszottabb emberi rétegek körében jellemző.

A kizsákmányolás eszközei:

-Spirituális kizsákmányolás: Emberi energiák megcsapolása negatív dolgokkal imákkal és valással.

-Fizikai kizsákmányolás fizikai munkával.

2019. jan. 26. 15:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Hát mi más is lenne az ember, mint a sárkánygyík rabszolgája?
2019. jan. 26. 19:47
 12/25 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező, nem fáradnál át a kérdéseddel a Politika rovatba? Ott van az ilyesmi konteóknak keletje. Esetleg az Egészség kategóriába, a Mentális egészség alkategóriába.

Az offline lét előnyeire is felhívom a figyelmed: a rendelőben a doktor bácsinak elmondhatod, mi fáj.

2019. jan. 26. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Kimondatlan tény hogy a pénzes elit mások nyomorúságából keresi a vagyonát. A média kiknek a kezében van? Csak azt ne mondjátok hogy az átlag munkásemberek üzemeltetik. Azt hiszitek az internet szabad nincs tele multik, politika hatalmi érdekel által irányított kommentállókkal. Hány a parlamentben hozott törvénybe szoltál te vagy én bele. Ki hozza és szavazza meg a törvényeket ,a parlamenti elit vagy a nép. Ha annyira szabadság lenne a modern internet világában a nép is megszavazhatná meg hozhatná a törvényeket. Egy olcsó megbízható rendszert a mai technikai hátérrel semeddig nem tartana felállítani. A keresztény biblia 98%-a cenzúrázott, ne mondjátok már nekem hogy a hatalom ebbe nem szolt soha bele.Mi kell a nagy vallások,templomok építéséhez hatalom,pénz.
2019. jan. 26. 20:06
 14/25 Simpleasthat ***** válasza:
61%
A 10-s válaszoló is rászorulna egy pszichológus segítségére.
2019. jan. 26. 20:09
 15/25 anonim ***** válasza:
38%

Az emberiség a piócàk és a patkànyok rabszolgàja.Méghozzà önkéntesen.

Természetesen a piócàt és patkànyt àtvitt értelemben vedd.De egyik sem a hüllők rendjébe tartozik.

Azzal vitàba szàllnék,hogy az imàk megcsapoljàk az energiàt!A spirituàlis fejlődés épphogy kívànatos lenne a fejlődéshez,felébredéshez.De nem szervezett vallàsokon keresztül.

Mindazon àltal, szabad akarattal rendelkezünk.Ami nem tetszik,nem lenne kötelező tűrni!

2019. jan. 26. 20:19
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Gondolkozz! Amikor egy suttyó,nagyhangú főkolompos uralkodik egy rakàs tutyimutyi,csicska lelkű alakon,akkor az azért van,mert a bandavezér egy hüllő?? Nem.Nem gyík, csak rafinàlt, gàtlàstalan,manipulatív a hülyék meg ezt hagyjàk.Ahogy vannak birkàk és farkasok is.Így oszlik fel sajnos a tàrsadalom is.A birkàk vannak többen.
2019. jan. 26. 20:52
 17/25 A kérdező kommentje:

Én a manifesztálás céljából történő emberek energialecsapolását hitelesnek tartom. És azt is hogy ezek a képeségek örökölhetők. A saját szememmel láttam, valamint láttam szellemidézést amit családon belül végeztünk. Illetve nagyszüleim beszámolóit. Később elkezdtem utánajárni hogy mi a fene is volt ez. A szellemidézéseknél azt tapasztaltam hogy a telepatikus képességekkel rendelkező embereket valami intenzíven megpróbálhatja manipulálni. Az UFO történetekben emlékezet törlés,montauk projekt tesznek említést hasonló technológiákról.

Ami velem történt

A Montauk projektről szóló dolgokat én abszolút valósnak tartom.A következők történtek. Amikor iskolás voltam egyik osztálytársam behozott egy walkie talkiet.Voltak hozzá morze jelek. Kihúzható antennás volt. Kipróbálták az osztálytársak ha a morze jeleket használva telefonálnak vajon kicsöng e a vezetékes telefon. Én ekkor részletesen elképzeltem hogy megy a jel a célálomásig képekkel.És azt is hogy kicsöng. Egyszer csak a walkie talkin torzs csengő hang jelent meg. És az osztálytársam anyukája akit vívtak szólt bele hogy halló. Egy csapatban volt mindenki bele sem mertek szólni. Köpni nyelni nem tudott senki.

Másik eset

Az ágyon feküdtem a lábamnál éreztem a tányért és belerúgtam a tányér megcsörrent.Csakhogy 2 méterrel arrébb az asztalon volt.És vízszintes irányban.

Elgondolkoztam azon is ha az embernek van lelke akkor az élő ételből esetleg a szellemünk nem nyerhet e energiát.Mint pl a csíráztatott magvak.Az UFO dokumentációkban találni utalást hogy az agyban,májban nagyon ez a lélek. A reinkarnáció nagyon is valóságos lehet. Sokan nyomozásba kezdtek hogy valóságos e az a dolog amire emlékeznek. Sok esetben ez beigazolódott. Akiket megöltek pl ott azon a testrészen fellelhető elváltozások.

[link]

Ezért gondolom így hogy ez a halál utáni memoriatörlés,programozás. Karmára való hivatkozás és mások egy kifinomult rabszolgatartó rendszer eszköze. Állítólag a mi elménk egy 2 éves idegen lény elmélyének felel meg. Naívság azt hinni hogy az univerzum nincs tele élettel. És hogy azt nem uralják agresszív,parazita életformák.

Ezeket nem anoníman se te,se én nem hangoztatnánk. Max nagyon közeli családtagoknak. Ezen dolgokból kifolyólag hiszem hogy nálunk fejlettebb rosszszándékú hatalom mozgatja a szálakat.

Hogy sikerült nekem a manifesztáció

Nagyon részletesen elképzeltem a dolgot és azt is hogy ez valósággá válik. Ez ismételgetve volt és pontosan elképzelve hogy történik meg. Jelen időben elképzelve hogy ez meg fog valósulni.Most képzeljétek el ha ez tömeges irányítással van felhasználva. Hogy tömegek tudatát irányítsák bizonyos dolgokra.Most ezt kombináljuk tettekkel és fizikai munkával. Egyik ok lehet miért nem lelhetünk örömöt a munkában? Most rakjuk hozzá a sorozatban ismételt negatív dolgokat. Hát igen ezek is manifesztálódni fognak.

Elmebeteg agymenésnek hangzik,de ha nem a saját szememmel látom akkor nem hiszem el.Ha valaki ilyet mesélne nekem tuti komplett bolondnak tartanám,ahogy ti is.

Ha valaki pl magánéletben misztikus dologgal vagy vallási dologgal keres meg azt elküldöm a fracba.Mert úgy tartom főként az emberek átveréséről kizsákmányolásáról szól.És mindegyik ilyen közösségbe gyorsan beszivárognak az azt szétzúzó elemek.

2019. jan. 26. 21:28
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
Túl jól sikerült az a manifesztáció.
2019. jan. 26. 21:50
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
azok nem hűllők akik irányítják ezeket hanem bizonyos kampós orrú egyedek
2019. jan. 26. 22:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban szerettem megfogni a gyíkokat, szép, különleges állatoknak tartottam őket.

Remélem nem találnak meg mert ha bosszút állnak ...😱😱😱😱

2019. jan. 27. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!