Panelházakból miért nem rabolnak embereket sose az idegenek?
Engem a panelból rabolgattak el kiskoromban.
Egyébként hazdgokat visznek el, azok meg nem panelba laknak pl Pataky, ez lehet a magyarázat hogy alig hallai ilyesmit
Mert a panelházakból mindenkit felteleportálna a sugárrütyütyüjük és nekik csak 1-2 ember kellene.
Dikk
Köszi a sok választ! :))) igen, ezen én is gondolkodtam, hogy ott nehezebben tudna feltűnés nélkül leszállni a juefó, meg az elvivős sugár-rütyürütyü kiszippantaná az összes lakót a panelből,aztán ott anyáznának a levegőben :DDDDDDDD
5. válaszadó, legalább 10-12 könyvet elolvastam e témában (pl. az UFO-quest) és egyetlen olyan beszámoló se volt, ahol toronyházból vagy panelból raboltak volna el valakit. Szavakat meg úgy írok, ahogy nekem tetszik.
Az elraboltak elsöprő többsége sosem számolt be a vele történtektől. Vagy mert nem is emlékszik rá, vagy mert szégyenli, vagy mert ő maga sem hiszi el és inkább egy vicces sztorival nyugtatja magát.
Mivel ezeket sehol sem olvashattad, lehetnek közöttük panellakás, ill. toronyházas történetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!