Az UFÓK miért vizsgálnak meg minden elrabolt embert análisan?
Figyelt kérdés
Főleg férfiakat rabolnak és, és jól megvizsgálják análisan őket. De miért?2018. jún. 17. 13:38
1/15 anonim válasza:
Tisztában kell lenniük azzal szerintem, hogy ha ide költöznének akkor mi várna rájuk plusz szerintem allergiásak a megnagyobbodott prosztatára így kiszűrik őket
2/15 anonim válasza:
Mert náluk a szexuális zaklatás egyfajta köszöntési mód vagy a béke jele.
3/15 anonim válasza:
Ez egy gesztus náluk. Mi kezet fogunk, puszit adunk, a másik vállára tesszük a kezünket a barátság jeleként.
Ők benyúlnak a másik seggébe - ahány ház, annyi szokás.
4/15 anonim válasza:
Azt nem tudom, de hozzám jöhetnek.
5/15 DI43L0 válasza:
Mert anális szondákat ültetnek az emberekben és rákapcsolódnak a látóidegre és megfigyelnek minket.
6/15 anonim válasza:
Rájöttek, hogy az ember feneke és szeme szoros kapcsolatban van egymással, ezt vizsgálják.
Megfigyeltek ugyanis, ha egy embert farba rúgnak, könnybe lábad a szeme. Ha viszont kiszúrják a szemét, beszarik.
7/15 anonim válasza:
Mert belenéztek egy VV részbe és rájöttek, hogy mindenki sheggfej.
8/15 anonim válasza:
Szerintem ez is csak a k-rva emberek szexuális fantáziája...az idegenek meg jó messzire elkerülnek minket. Mert a végén még őket is megb-sznánk vagy megennénk.
9/15 anonim válasza:
Azért, mert ha a 80-as IQ-jú pronyók azt mesélik el, hogy beszélgettek egy aranyos UFO-val, annak semmiféle drámai hatása nincs a 75-ös IQ-jú közönségre és az amcsi médiát is csak az érdekli, ahol erőszak és dráma van.
Ha viszont ánuszon turkáltak, élveboncoltak, megerőszakoltak és nővé operáltak, azt kajálják nagyon, az hír.
10/15 anonim válasza:
Mert az "Urológia"- naprendszerből érkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!