Jó néhány klaffa hozzászólást olvastam. Sok nagyon tetszett, sok közel áll, vagy az említett területet érintően igaz is (már az én felfogásom és tapasztalatom szerint)
Az emberektől idegen, pontosabban az emberek által megszokott földi biológiai lényektől idegen lényeket nevezzük most földtől eltérőnek: FE.
Szóval FE van amelyik a földön "fejlődött" ki, van amelyik hosszú ideje már a földön fejlődik, és van amelyik rövid ideje van a földön. Persze van amelyik még el sem jött.
Van amelyik szinte teljesen hasonlít az emberre, van amelyik enyhén gnóm embernek néz ki (orr nélküli, stb.) és vannak az "állati", de emberhez hasonlóan vagy jobban gondolkodó, illetve az ösztön lények.
A baj az, hogy normális embereknél is előfordul olyan génmódosulat, vagy fejlődési, születési rendellenesség, ami miatt hasonló lehet földönkívülihez pl. kar nélkül születik, orr nélkül, Nagyon fura fejkoponya-szerkezet (tényleg fura én lazán rávágtam, hogy FE) stb.
És akkor vannak még a maszkoltak, melyek nem emberként néznek ki, de bőrt húznak magukra, vagy a bőrük nem azonos, de hasonló az emberéhez.
Vannak békések, barátságosak, és vannak ellenségesek. vannak átutazók, vannak csendben megszállók. Pontosabban itt szállásolók. Nem barátságosak, de nem ágyúval jöttek. Inkább olyanok mint a szélhámosok. Kevés közöttük, aki egyértelműen támadó céllal jön, illetve támadna is.
Inkább "belülről" akarnak bomlasztani.
Ennyi rege egyenlőre elég is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!