Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mennyibe kerül megépíteni egy...

Mennyibe kerül megépíteni egy repülő csészealjat mennyi idöbe telik?

Figyelt kérdés
[link] ezzel meg lehet épiteni?

#UFO #csèjszeaj
2018. ápr. 4. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Szinte fillérekből kijön, csak repülni ne akarj vele.
2018. ápr. 4. 22:24
 12/18 anonim válasza:
0%
#10 Az űrutazási eszközök szabványosított árakat használnak amit a nemzetközi űrgalaktikus szövetség határoz meg, ezért nem szükséges a mértékegység megadása. Aki ezt nem tudja ne is akarjon csészealjakat építeni ! ÜDV 1 űrutazó !
2018. ápr. 4. 22:56
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

A bolygóközi utazáshoz antigravitációs hajtóművet, a csillagközihez hiperhajtóművet kell beszerezni.

Ezek vezérléséhez egy Commadore 64-es számítógépet és egy Junoszt televíziót.

Nem árt, ha van egy joystick is hozzá, hogy vezetni tudd a gépet.

A vázhoz és a burkolathoz akácfadeszkát és léceket. Ragasztót és sok facsvart.

A kétféle hajtóművet nem nehéz beszerezni, minden intergalaktikus barkácsáruházban tucatjával vannak. Pár trilliárd űrdollárért már elfogadható minőséget kapni.

A problémát az akácfaléc és a deszka okozza. Ennek a fűrészelt köbmétere kb 200 ezer ft körül van és csak elsőosztályú, lábonszáradt, csomó és rothadásmentes jöhet szóba.

Szóval az akácfát leszámítva nem nagy cucc az egész.

Bár így utólag belegondolva jobban jársz, ha készen veszel egyet.

Inkább adj fel egy hirdetést a jófogásba: "Repülő csészealjat veszek". Óriási sikered lesz.

2018. ápr. 4. 22:57
 14/18 anonim válasza:
Az előző válaszoló helyesen írta, én ezeket mind beleszámoltam az általam kalkulált árba !
2018. ápr. 4. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
#12: Jó- jó, bocsasd meg tajékozatlanságomat. Mentségemre szóljon, hogy én nem szándékozom csészealjat építeni. Pláne nem repülő csészealjat.
2018. ápr. 4. 23:28
 16/18 anonim válasza:
Tájékozatlanságodat ez esetben elnézem, de csak azért mert nem pályázol aZŰR meghódítására.
2018. ápr. 5. 00:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ez segít elmondom Kisfaludy György is űrhajót épít. Nem tudom hol tart, esetleg kapcsolódj be hozzá.
2018. ápr. 5. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy mennyibe kerül? Hát, a Pataky szerint kb. félezer Edda-koncert bevételét teszi ki a költsége.
2018. ápr. 5. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!