Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO mi a céljuk?

UFO mi a céljuk?

Figyelt kérdés

Ma neztem meg a dark skies filmet.

Es elgondollpztam rajta hogy ilyen tenyleg tortentek?

Ha igen miert? Es ha el is viszik a gyerekeket mit kezdenek veluk?

Es miert csinaljak ezt az emberekkel?

Trollok kimeljenek ha lehet

Koszi

#UFO #szürke #Alien #földönkìvüli
2018. jan. 4. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Jelenteni jelenthet, de nem minden UFO-nak van célja, hiszen nem minden UFO értelmes lény...

Az angolban nincs minden apróságra külön szó, így az UFO-ban az OBJECT ugyan úgy jelenti a repülő tárgyat, mint más környezetben az épületet, létesítményt. Sok esetben tehát a szó jelentése szövegkörnyezettől függően kis mértékben változhat.

2018. jan. 7. 01:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Tudom mit jelent az UFO :D

De most ha azt irom alien akkor jonnek majd a 8 utas meg stb xD

2018. jan. 7. 04:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha itt lehet "Természetfeletti lények" kategória, akkor UFO6ufo helyett nyugodtan írhat bárki 'földönkívüli lények'-et.

.

Mi a céljuk?

Ha segíteni akarnának, nem rejtőzködnének.

Céljuk tehát annyi, mint amikor a természettudós az őserdőből hazaviszi valamelyik vadállat kölykét, hogy tanulmányozza életmódját.

Nem kell rosszindulatot feltételezni.

Ahogy az ember emberközpontú, ógy ők is önmagukat nézik a fejlettebbnek, tanulmányozni akarják aa alacsonyabb fejlettségi szitű élőlényeket.

.

Érdekes módon csak köz-/átlagembereket visznek magukkal, nem hallottam még, hogy pl. atomtudóst raboltak volna el.

Ez viszont szememben nem jelenti a sokkal magasabb tudásukat/fejlettségüket.

2018. jan. 10. 19:46
 14/17 Evele123 ***** válasza:
100%

Egy régi UFO-magazinban olvastam, hogy nagyon sok fajtájuk létezik, a földi ember kinézetűtől a nagyon másféléig, minden fajnak megvan a saját elsődleges célja az emberrel kapcsolatban. Van, aki tényleg csak megfigyel, de nem avatkozik be; vannak, akik azért rabolnak el embereket (eltérítések), hogy az emberi génállományból lopjanak és felfrissítsék a sajátjukat. Vannak, akik az emberiség tudatra ébredésén fáradoznak, de vannak ugyanúgy rossz szándékú idegenek is. Az ember természeténél fogva fél az ismeretlentől, inkább széttrollkodja az ilyen posztokat, mert akkor biztonságban érezheti magát. Ha el akarták volna pusztítani a Föld bolygó lakosságát, kb. pár perc alatt meglenne (cigivel, kávéval együtt).

Jómagam kb 8-9 éve megtapasztaltam a "magas szőke" idegenek éjszakai elszállítását.

Aki nem hiszi, az így járt...

2018. jan. 10. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha az emberek "tudatra ébredésén" munkálkodnak, akkor ugyanolyan buták, mint azok az emberek, akik azt hiszik, hogy mi vagyunk az Univerzum legfejlettebb formája.
2018. jan. 11. 05:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Logikus megfigyelnek bennünket feltérképwzik a terepet az emberi ágyat vizsgálják tanulmányozzák stb. Nem esznek meg mert különben miértelme lenni fényéveket utazni enni ott is tudnak ahonnan jöttek.
2018. nov. 21. 23:51
 17/17 anonim ***** válasza:
emberi agyat*
2018. nov. 21. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!