Miért van ilyen kevés hír az idegenekről mostanság!?
Jó magam ufó kutatással foglalkozom és én sem láttam semmit mostanában.
Pedig évekkel ezelőtt csak úgy nyüzsögtek...
Lehetséges hogy valami készül amiről még mi ufókutatók nem tudunk? (pl le akarják a földet szüretelni-atomjaita bontják és kiválogatják ami nekik kell? vagy galaktikus autópályát szeretnének létesíteni itt?)
Erre jártam és látom hogy újabb Velociraptor invázió van. :D
Ennek örömére újraregisztráltam! Hail!
Egyébként szerintem semmi különös nincs, de ha már kérdezted, felsorolnám a szerintem lehetséges okokat:
- Lassan év vége, elmentek sielni és nem érnek rá a fejük felett repkedni.
- Épp átállítják téli üzemmódra az ufókat, mint a lázadók a Hothon a hósiklókat. Gondolom most teszik fel a téli hajtóműveket vagy ilyesmi.
- Végre belátták hogy a Földön Ők valójában nem is léteznek és ennek megfelelően eltűntek. Ideje volt.
Üdv Con_Troll trolléga!
Sajnos nincs belőlem invázió, pedig milyen jó is lenne...
Kevés hír van ? Te megőrűltél ? Minden nap vannak hírek !
A kedvenceim : Földönkívüliek üldözték egymást a tetőn, felvette egy utcai kamera
Sosem vagy egyedül: láthatatlan interdimenzionális lények élnek közöttünk
Órákon keresztül fojtogatta a földönkívülit a megrémült mexikói gazda
Kiborultak a falusiak, amikor elkezdődött a földönkívüliek inváziója a falu szélén…
A férj 19 földönkívülit kaszabolt le egy karddal, mert el akarták rabolni a feleségét…
Ha ezek neked smafuk, akkor semmi sem hír !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!